Naslovnica NAJAVE PREDSTAVA “PRVI MUŽEVI BACAJU SE U VODU” U ČETVRTAK NA DASKAMA DOMA...

PREDSTAVA “PRVI MUŽEVI BACAJU SE U VODU” U ČETVRTAK NA DASKAMA DOMA KULTURE

203
0
Podijeli objavu

ČETVRTAK, 10. 3. u 20:00 SATI
DOM KULTURE

TEKST I REŽIJA: Matko Elezović
GLUMI: Jadranka Elezović

Duhovita je to komedija koja progovara o vječitoj temi muško-ženskih odnosa iz pogleda sasvim različitih ženskih likova. Sve one, čak njih šest, donosi nam samo jedna glumica – legendarna Jadranka Elezović. Likovi žena iz različitih socijalnih sredina duhovito i direktno demaskiraju preuzete obrasce u kojima iza svakog uspješnog, manje uspješnog i potpuno neuspješnog muškarca stoji žena.

Jadranka Elezović glumica je koju zaista ne treba posebno predstavljati. Iza nje je više od 40 godina umjetničkog staža s brojnim kazališnim i televizijskim ulogama kojima je odavno kupila domaću javnost, a najaktualnija je ona babe Stane Skorupović iz serije “Na granici”.

Čitav svoj radni vijek provela je u satiričkom kazalištu “Kerempuh”, a dobitnica je i prestižne Nagrade hrvatskog glumišta za Najbolju žensku ulogu.

Ovu komediju autorski potpisuje jedan od naših najizvođenijih komediografa Matko Elezović te na duhovit način progovara o muško ženskim odnosima iz viđenja šest potpuno geografski i socijalno različitih žena od domaćice, poslovne uspješne žene pa sve do animir dame.

CIJENA ULAZNICE: 50 KN

Ulaznice možete kupiti u tajništvu Učilišta radnim danima od 7:00 do 15:00 i na blagajni, sat vremena prije predstave.

*NAPOMENA: NAJLJEPŠE MOLIMO SVE POSJETITELJE DA SE ZBOG SVOJE I OPĆE SIGURNOSTI PRIDRŽAVAJU PROPISANIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA.

Predstava je dio programa Žene u Domu kulture.