Naslovnica NAJAVE “MALCI 2” U ČETVRTAK i SUBOTU U NG KINU /TRAILER/

“MALCI 2” U ČETVRTAK i SUBOTU U NG KINU /TRAILER/

365
0
Podijeli objavu

SADRŽAJ FILMA:

Ovog ljeta, mali žuta bića Malci, vraćaju se u kina! U drugom nastavku pratimo 12 godišnjeg Grua koji je na tragu da postane najveći zlikovac svih vremena a na tom putu svesrdno mu pomažu mali žuti prijatelji u drugom nastavku Malaca pod nazivom Malci 2: Kako je Gru postao Gru.

Sredinom 70-tih godina prošlog stoljeća 12 godišnji Gru odrasta u predgrađu i mašta o svojoj zločinačkoj karijeri. Kao veliki ljubitelj superzle supergrupe Evil 6 ima plan kako da im se pridruži. Zajedno sa svojim vjernim Malcima te prinovom, Ottom malcem sa zubnom protezom, gradi svoj prvi brlog i završavaju svoj prvi zločinački zadatak. Pristupanje Evil 6 grupi ne prolazi bez problema i Gru ubrzo postaje njihov glavni neprijatelj.

Malci 2: Kako je Gru postao Gru, isto kao i prvi dio, obiluje humorom, referencama na popularnu pop kulturu, muzikom, akcijom i ……Malcima.

ČETVRTAK, 30. 6. u 16:30

SUBOTA, 2. 7. u 16:30 sati

IZVORNO IME: Minions: The Rise of Gru

REŽIJA: Kyle Balda

ULOGE: Rene Bitorajac, Alen Šalinović, Mirela Brekalo Popović, Ervin Baučić

ŽANR: animirani

TRAJANJE FILMA: 87 min.  

GODINA: 2022.

DRŽAVA: SAD

CIJENA ULAZNICE: 25 kn

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: domkulturenovagradiska@gmail.com, na br. telefona: 035/331-010, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 h i na blagajni, sat vremena prije projekcije.