Naslovnica LIFESTYLE KIM VERSON – NAKON ALBUMA ZA DJECU I MLADE PREDSTAVILA JE ČAROLIJU,...

KIM VERSON – NAKON ALBUMA ZA DJECU I MLADE PREDSTAVILA JE ČAROLIJU, DRUGI OVOGODIŠNJI SINGL /VIDEO/

695
0
Podijeli objavu

Nakon uspješnog proljetnog singla “Korak ipred vremena” i albuma za djecu i mlade “Digni ruke sve do neba”, nedavno je medijima predstavljena “Čarolija”, pjesma koja će biti dio nadolazećeg četvrtog studijskog albuma.  

Što o novom singlu govori Kim doznajemo i iz priopćenja Dallas recordsa:

KIM VERSON U BAJKOVITOM IZDANJU DONOSI NAM ”ČAROLIJU”

Kantautorica Kim Verson koja je na sceni punih dvanaest godina predstavlja novi singl ‘Čarolija’. Pjesma koja u sebi ima prozračnost i svježinu uz stihove o nevinoj ljubavi donosi notu slatke ljetne romanse koja se nikada ne zaboravlja.

  • “Govori o istinskoj snazi ljubavi koja briše sve strahove, o ljubavi kao iz bajke u kakvu zapravo svi želimo vjerovati.” – rekla je Kim.

Glazbu i tekst potpisuje Kim Verson, a aranžman i produkciju Alan Dović. Kim je zablistala u prekrasnoj haljini poznatog salona “I Do Weddings” te  plijenila poglede prolaznika najstarijeg dijela Zagreba, Gornjeg grada.

  • “Osjećala sam se zavodljivo i romantično, baš poput princeze iz neke drage bajke koja čeka svog princa. Glamuroznim fotografijama željela sam iznenaditi ljude koji prate moj rad, a sigurna sam da će se i mnoge djevojke diviti haljini koja je i mene ostavila bez daha. Jako sam sretna što cijela ova priča izlazi uoči mog rođendana.”

Autor fotografija je mladi i perspektivni umjetnik Nicolas Diamane.

  • “Obožavam umjetnost i čari raznolikosti u pjesmama. Volim se igrati u kreiranju i svaki put donijeti nešto novo svojoj glazbi. Oduvijek sam bila autentična i to je nešto zbog čega sam najviše zahvalna. Svi moji snovi utkani su u moje pjesme.” – izjavila je Kim.

Kim iza sebe ima zaista uspješnu godinu punu novih projekata i nastupa. Kao što smo pisali, pjesma “Korak ispred vremena” bila je neko vrijeme, kako nam je rekla autorica, “na čekanju dok nije došao pravi trenutak”. Singl je realiziran u duetu s Kristianom Maroltom. – LINK na prilog.

Potom je uslijedio album za djecu i mlade “Digni ruke sve do neba” koji nosi jednu lijepu priču o odrastanju, školskim brigama, uvažavanju različitosti, prvim simpatijama, ranim životnim snovima te bezbrižnom i veselom djetinjstvu. – LINK na album.

U iščekivanju četvrtog studijskog albuma želimo sreću Kim u predstojećim projektima.