Naslovnica SPORT ODRŽAN TURNIR POLAZNIKA ŠKOLE TENISA TK “NOVA GRADIŠKA“ /PHOTO GALERIJA/

ODRŽAN TURNIR POLAZNIKA ŠKOLE TENISA TK “NOVA GRADIŠKA“ /PHOTO GALERIJA/

558
0
Podijeli objavu

U organizaciji Teniskog kluba „Nova Gradiška“ na teniskim terenima Sportskog centra San Siro u Novoj Gradiški na Slavči u subotu i nedjelju 03.-04. listopada 2022. godine organizirano je natjecanje za sve dobne skupine polaznika škole tenisa Teniskog kluba „Nova Gradiška“.

Nastupilo je ukupno 44 djevojčice i dječaka u raznim kategorijama natjecanja.

Pobijedili su oni najspretniji i najsretniji ali u konačnici pobjednici su svi koji su izašli na teren, pobijedio je sport, tenis, druženje i podrška prijatelju, pobijedio je iskren i neiskvaren dječji osmjeh i sreća te nam ni kiša koja je prekinula natjecanje nije uspjela pokvariti radost i zadovoljstvo  Svi natjecatelji nagrađeni su prigodnim sportskim nagradama.

Sve susrete sudili su Nenad Čolović, Dražen Orešković, Marijan Medunić, Gordan Pribanić, Danilo Tusić, Ivan Bakunić i Marko Brčić.

Podršku natjecateljima dala je brojna publika, roditelji, braća, sestre, djedovi i bake, prijatelji tako da je ugođaj bio fantastičan i bilo je zadovoljstvo biti dio ovog događaja.

Svim polaznicima škole tenisa čestitke na prikazanoj igri te podrška u daljnjem radu i ako ovako nastave trenirati i raditi nema straha za budućnost tenisa u našem gradu.

Marko Brčić