Naslovnica NAJAVE “UPS 2!: AVANTURA SE NASTAVLJA” U ČETVRTAK i SUBOTU u NG KINU...

“UPS 2!: AVANTURA SE NASTAVLJA” U ČETVRTAK i SUBOTU u NG KINU /TRAILER/

318
0
Podijeli objavu

SADRŽAJ FILMA:

Nastavak zabavne animirane avanture Ups! Noa je otišao. Naši poznati mali junaci jure kroz avanturu koja zaustavlja dah, ispunjenu opasnim jurnjavama i zabavnim trenucima koji izazivaju smijeh. Bližio se kraj svijeta i postojala je opasnost da poplave unište sva bića na planeti. U Noinu arku redom su se ukrcale sve vrste životinja, od najveće do najmanje. Noina arka pluta otvorenim morem. Nakon tjedana nema zemlje na vidiku, zalihe hrane su pri kraju, a krhki mir između mesojeda i biljojeda mogao bi se narušiti svake sekunde.

Nakon niza nesretnih događaja Finny se budi u neobičnoj koloniji ispunjenoj čudnim stvorenjima koja žive u harmoniji – pod prijetnjom vulkana! U utrci s vremenom, plimom i zastrašujućim potresima, on mora spasiti svoje prijatelje, obitelji i cijelu koloniju od potpunog uništenja.

UPS 2!: AVANTURA SE NASTAVLJA – SINK.

ČETVRTAK, 23. 3. u 16:30

SUBOTA, 25. 3. u 16:30 sati

IZVORNO IMEOoops! The Adventure Continues

REŽIJA: Toby Genkel

ULOGE: Darin Pavišić, Sandra Hrenar Matić, Janko Rakoš

ŽANR: animirani

TRAJANJE FILMA: 86 min.  

GODINA: 2023.

DRŽAVA: Irska

CIJENA ULAZNICE: 4 EUR (30,14 KN)

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: [email protected], na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 h i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

*Zadržavamo pravo izmjene termina.