Naslovnica GRAD Gospodarstvo ADAM ĐANIĆ PRIMIO NAGRADU PREDSJEDNIKA REPUBLIKE ZA PROJEKTNOG MENADŽERA GODINE

ADAM ĐANIĆ PRIMIO NAGRADU PREDSJEDNIKA REPUBLIKE ZA PROJEKTNOG MENADŽERA GODINE

610
0
Podijeli objavu

Predsjednik Republike Zoran Milanović primio je danas vodstvo Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA te dobitnike nagrada „Menadžer godine 2022“. Na sastanku su predsjedniku Milanoviću predstavljeni laureati nagrada dodijeljenih na svečanosti održanoj u veljači ove godine i to pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike. 

Među nagrađenima je i direktor Centra kompetencija za napredno inženjerstvo Nova Gradiška Adam Đanić

Sastanak predsjednika Milanovića s vodstvom HUM CROM-a i nagrađenim menadžerima i poduzetnicima iskorišten je i za raspravu o važnim gospodarskim temama. Razgovaralo se o uvjetima poslovanja u Hrvatskoj pri čemu su menadžeri i poduzetnici istaknuli potrebu promjena u poreznom sustavu, kao i potrebu postizanja veće efikasnosti, odnosno produktivnosti. Nadalje, govorili su i o problemu inflacije koja utječe na pad potrošnje, a tema sastanka bilo je i globalno okruženje u kojemu danas posluju hrvatski poduzetnici. 

Osim predstavnika Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA – glavne menadžerice Danijela Milić i članova Izvršnog odbora Jasminke Horvat Martinović, Petra Šimića i Igora Benakovića – na sastanku s predsjednikom Milanovićem bili su dobitnici nagrada „Menadžer godine 2022.“:gospođa Ines Premužak, supruga dobitnika nagrade za životno djelo posthumno dodijeljeno bivšem predsjedniku HUM CROMA-e Tihomiru Premužak, dobitnik nagrade za veliko poduzeće Sergio Galošić, dobitnik nagrade za poduzetnika godine Ivan Križanec, dobitnik nagrade za inozemnu tvrtku Robert Mustač, dobitnica nagrade za srednje poduzeće Ivanka Mabić-Gagić, dobitnik nagrade za mikro poduzeća Marko List, dobitnik nagrade za projektnog menadžera Adam Đanić, dobitnik nagrade za mladog menadžera Ivan Artuković i dobitnica nagrade „Tihomir Premužak“ za pozitivan društveni utjecaj Ana Soldo.

Uz predsjednika Milanovića bili su posebni savjetnik Predsjednika za ekonomiju Velibor Mačkić i pomoćnica savjetnika Predsjednika za ekonomiju Martina Ciglević.

(GLASNOGOVORNIK Nikola Jelić)