Naslovnica ŽUPANIJA Aktualnosti TZ GRADA NOVA GRADIŠKA, OPĆINE CERNIK i BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE NA SAJMU TURIZMA...

TZ GRADA NOVA GRADIŠKA, OPĆINE CERNIK i BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE NA SAJMU TURIZMA “PLACE2GO”

385
0
Podijeli objavu

Sastanci s predstavnicima turoperatora i putničkih agencija obilježili su prvi dan predstavljanja Brodsko-posavske županije na desetom Međunarodnom sajmu turizma PLACE2GO koji se do nedjelje održava u zagrebačkoj Areni.

Uz Turističku zajednicu Brodsko-posavske županije, turističke atrakcije predstavljaju TZ Nove Gradiške, TZ Cernika, TZ Meridiana Slavonica, TZ Brod-Posavina i TZ Garčin.

  • „Iznimno me veseli veliki interes predstavnika agencija za našu destinaciju. Mnogi od njih već su upoznati s ponudom i sadržajima u Brodsko-posavskoj županiji, a uz mir i mogućnost aktivnog odmora u ruralnim dijelovima, najviše zanimanja pokazali su za bogatu kulturnu baštinu poput samostana i dvorca u Cerniku, obnovljene kuće Ivane Brlić Mažuranić, danas interpretacijskog centra te Tvrđave u Slavonskom Brodu, Spomen galerije Ivana Meštrovića u Vrpolju, baroknog središta i vikend događanja u Novoj Gradiški… Bilo je upita i o budućem putničkom pristaništu u Slavonskom Brodu, kao i o vinskoj cesti Stupnička brda te lovnom turizmu“, – kaže direktorica TZ Brodsko-posavske županije Ružica Vidaković.

Nakon B2B petka, subota i nedjelja otvoreni su za javnost, pa se i ove godine očekuje veliki broj Zagrepčana u potrazi za novim putovanjima, među kojima će sigurno biti i onih koji će za smještaj odabrati salaše, rančeve, OPG-ove Brodsko-posavske županije. Posjetitelje sajma privući će i moderan dizajn štanda s naglaskom na tradicijske vrijednosti upotpunjene kulturnom, gurmanskom i zelenom pričom.

Uoči PLACE2GO sajma, TZ Brodsko-posavske županije na promociji časopisa Vinum.IN u Business Clubu 5 Sky Office Towera, predstavila je svoju destinaciju s naglaskom na gurmansku rutu, vinorodne položaje i Slavonski dućan u Novoj Gradiški.