Naslovnica OPĆINE OPĆINE VRBJE – JAVNI POZIV MLADIMA ZA SUBFINANCIRANJE STAMBENOG PITANJA

OPĆINE VRBJE – JAVNI POZIV MLADIMA ZA SUBFINANCIRANJE STAMBENOG PITANJA

386
0
Podijeli objavu

Općina Vrbje otvorila je Javni poziv za sve mlade ljude koji traže rješenje stambenog pitanja na području općine u 2023. godini.

Cilj ovog Poziva je jasan – potaknuti povratak, ostajanje i naseljavanje mladih obitelji na području općine, a sve u cilju demografske revitalizacije.

Ovo nije samo još jedan u nizu javnih poziva, ovaj je poseban jer nudi dvije sjajne mjere za rješavanje tvojeg stambenog pitanja.

Prva mjera uključuje financijsku pomoć za kupnju građevinskog zemljišta ili stambenog objekta na području Vrbja, dok druga mjera nudi financijsku pomoć za gradnju obiteljske kuće, i to u sjajnom iznosu od 3.981,68 eura

Na ostvarenje prava imaju sve osobe do 40 godina. Ako ste u toj skupini, vrijeme je da se prijavite i ostvarite svoj san o vlastitom domu.

Iz Općine Vrbje poručuju da ne gubite vrijeme, a prijave za ovaj Poziv primaju se do kraja ove godine ili do iskorištenja proračunskih sredstava za tekuću godinu. Za više informacija i potrebnu dokumentaciju, posjeti web stranicu Općine Vrbje (www.vrbje.hr) ili Jedinstveni upravni odjel Općine.

Ne propusti ovu jedinstvenu priliku za rješavanje svog stambenog problema i ostani u našoj općini – poručuju iz Općine Vrbje.