Naslovnica NAJAVE “ŠETAČI PASA” – KOMIČNA i TOPLA PREDSTAVA SUTRA NA DASKAMA DOMA KULTURE

“ŠETAČI PASA” – KOMIČNA i TOPLA PREDSTAVA SUTRA NA DASKAMA DOMA KULTURE

385
0
Podijeli objavu

Ne propustite toplu, smiješnu i zabavnu predstavu u kojoj saznajemo priče tri različite mlade osobe. Svi na početku imaju jednu zajedničku stvar – ljubav prema psima. Upravo oni, naši četveronožni prijatelji imaju najviše razumijevanja i ljubavi za nas ljude – baš kao i odnos između likovima.

Dragi posjetitelji, pozivamo vas na kazališnu predstavu „Šetači pasa“ koja gostuje u novogradiškom Domu kulture u utorak 18. travnja s početkom u 20:00 sati. Predstava je nastala u suradnji Kazališne družine Tragači i Centra za kulturu Trešnjevka.

Lana (Petra Dugandžić) je ekonomistica koja ima svoju malu tvrtku. Petar (Matko Knešaurek) je programer sa stabilnim poslom. Astrid (Josipa Oršolić) je tek diplomirana prevoditeljica. Troje potpuno različitih ljudi povezuju jedna belgijska ovčarka i dva mješanca – njihovi psi koje izvode u šetnju. Kroz redovite susrete u istom parku, likovi pred publikom postepeno razotkrivaju svoje životne priče. Sve je, naravno, začinjeno dozom humora i veselja koje im donose njihovi najdraži četveronožni prijatelji.

Tekst i režija: Jelena Hadži-Manev
Scena: Marta Crnobrnja
Kostimi: Petra Dančević Pavičić
Glazba: Toni Starešinić i Željka Veverec
Scenski pokret: Selma Mehić
Oblikovanje svjetla: Velimir Lončarić
Igraju: Petra Dugandžić, Matko Knešaurek, Josipa Oršolić

Ulaznice možete rezervirati putem e-mail adrese: [email protected] ili na tel. 035/637-799

CIJENA ULAZNICE 10 EUR (75, 35 KN)
*Povlaštena cijena za učenike, studente i umirovljenike 7 EUR (52, 74 KN)