Naslovnica HRVATSKA I SVIJET “TEŠKA VREMENA ZA SANJARE“ – NOVI ALBUM ELLE DVORNK /VIDEO/

“TEŠKA VREMENA ZA SANJARE“ – NOVI ALBUM ELLE DVORNK /VIDEO/

453
0
Podijeli objavu

Upoznajmo novu verziju Elle Dvornik pod imenom Alterella. Poznato je da se već okušala u glazbenim vodama i sada nakon duge stanke izdaje svoj digitalni – u svakom smislu – album Teška vremena za sanjare.

Iako se čini kao iz vedra neba, ipak je neko vrijeme najavljivala novi album te se igrala na TikToku s filterima koji uobliče lice i pretvore te u animiranog lika. Vrlo je moguće da je na taj način dobila inspiraciju za konačnog lika koji krasi naslovnicu albuma.

Alterella je njezin pseudonim, inače spoj njezinog imena i riječi “alter“ što na engleskom znači promijeniti. Sve je povezano s obzirom da u njezinom albumu možeš čuti pjesmu „Mijenjam se“. Njeno pjevačko ime također može biti igra riječi i aludira na pojam alter ego što u ovom slučaju to i jest – jedna zasebna odvojena verzija Elle Dvornik. Dodatna zanimljivost je činjenica da su njeni obožavatelji bili uključeni kroz cijeli proces stvaranja persone i albuma.

Pjesme su pretežno digitalizirane i spadaju u elektoničku vrstu glazbe. Kao ljubitelj Japana i njihove kulture ubacila je pjesmu Arigato (što inače na japanskom znači hvala) i možemo reći da je vrlo interesantno. Bit će jako zanimljivo čitati profesionalne kritike, one pozitivne a i one negativne, o ovom njenom novom pothvatu.

Poslušajte sami na sljedećem linku:

Izvor slike: youtube.com