Naslovnica SPORT TK “NOVA GRADIŠKA” – ODIGRAN TENISKI TURNIR “BLJESAK 2023.”

TK “NOVA GRADIŠKA” – ODIGRAN TENISKI TURNIR “BLJESAK 2023.”

310
0
Podijeli objavu

U subotu 29. travnja 2023. godine u organizaciji Teniskog kluba „Nova Gradiška“ na teniskim terenima Sportskog centra San Siro u Novoj Gradiški na Slavči odigran je tradicionalni teniski turnir Otvoreno pojedinačno prvenstvo Nove Gradiške povodom obilježavanja vojno redarstvene akcije “Bljesak”. Turnir se nalazi u službenom kalendaru natjecanja Hrvatske unije tenisača za 2023. godinu i boduje se za rang listu HUT-a.

U kategoriji gospoda -35, – 1. mjesto je osvojio Marko Pavlica iz TK “Nova Gradiška“ pobijedivši u finalu Josipa Kellera iz TK „Požega“.

U kategoriji gospoda 55+1. mjesto je osvojio Nino Aramović iz TK “Požega“ koji je u finalu pobijedio Antuna Petrića također iz TK „Požega“. Hvala svima na sudjelovanju i vidimo se iduće godine.

Također, tenisači TK „Nova Gradiška“ će se ove sezone natjecati i u 3. Hrvatskoj teniskoj ligi, regija Slavonija i Baranja.

Od 01.05.2023. počela je i nova sezona Novogradiške teniske lige u kojoj će u prvom krugu nastupiti 56 tenisačica i tenisača koja je također u službenom kalendaru HUT-a za sezonu 2023. tako da nas očekuje puno uzbudljivih teniskih događaja na Slavči.

Marko Brčić