Naslovnica NAJAVE “DREVNA MIŠOLOGIJA” DANAS I U PETAK u NG KINU /TRAILER/

“DREVNA MIŠOLOGIJA” DANAS I U PETAK u NG KINU /TRAILER/

533
0
Podijeli objavu

SADRŽAJ FILMA:

Na daleki put u drevnu Grčku vodi nas mlada i pametna mišica Pattie koja je oduvijek željela postati heroina. Pattie, uz mačka Sama, starog heroja Jasona i Argonaute, kreće u odvažnu potragu kako bi stanovnicima Yolcosa pružila pomoć u izradi kipa grčkog boga mora – Posejdona. Yolcos krasi spomenik Zeusu, ali ne i Posejdonu, što u njemu stvara strašnu ljubomoru koja prelazi u bijes. U žaru ljutnje Posejdon stanovnicima Yolcosa oduzima zlatno runo, koje im osigurava sretan i lagodan život, dajući im rok do kojeg moraju izgraditi i njegov spomenik. U pustolovini života hrabra se mišica suočava s najbizarnijim i najopasnijim stvorenjima iz doba mitologije. 

DREVNA MIŠOLOGIJA – SINK.

ČETVRTAK, 11. 5. u 16:30

PETAK, 12. 5. u 16:30 sati

IZVORNO IME: Argonuts / Pattie et la colère de Poséidon

REŽIJA: David Alaux, Eric Tosti, Jean-Francois Tosti

ULOGE: Ana Magud, Sreten Mokrović, Ervin Baučić, Matko Knešaurek, Goran Vrbančić, Luna Baučić, Marko Juraga, Ivan Šarić, Adnan Prohić, Davor Svedružić, Ivan Đuričić, Jasna Palić Picukarić, Daniel Dizdar

ŽANR: animirani

TRAJANJE FILMA: 95 min.  

GODINA: 2022.

DRŽAVA: Francuska

CIJENA ULAZNICE: 4,00 EUR (30,14 KN)

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: [email protected], na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 h i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

*Zadržavamo pravo izmjene termina