Naslovnica GRAD SJAJNIM NASTUPOM “MATEJ PREDOJEVIĆ PETRIĆ TRIA” ZAPOČELA MANIFESTACIJA “VOLIM LJETO I KULTURU”

SJAJNIM NASTUPOM “MATEJ PREDOJEVIĆ PETRIĆ TRIA” ZAPOČELA MANIFESTACIJA “VOLIM LJETO I KULTURU”

289
0
Podijeli objavu

Sinoć, s početkom u 21 sat koncertom Matej Predojević Petrić Tria, kako smo i najavili,započela ovogodišnja manifestacija “Volim ljeto i kulturu” u Gradskom parku.

Nakon koncerta Prljavog kazališta i velike glazbene smotre Gradske glazbe Nova Gradiška na kojoj su nastupila društva iz cijele Hrvatske, građani su jedva dočekali i ljetna događanja u parku na koja smo svi navikli poslijednjih godina.

Ovom manifestacijom Nova Gradiška se svrstala u mali broj gradova koji preko ljeta konstantno nude glazbene, filmske, kazališne i ostale kulturne sadržaje. To je uglavnom praksa puno većih gradova.

Matej Predojević Petrić Trio sinoć su novogradiškoj publici u odličnoj vokalnoj i instrumentalnoj interpretaciji priuštili publici brojne domaće, a i strane evergreene.

Projekt “Volim ljeto i kulturu” složno organiziraju Turistička zajednica grada Nove Gadiške, Pučko otvoreno učilište M.A.R. i Gradska glazba Nova Gradiška koja će upravo večeras upriličiti svoj prvi u nizu koncerata unutar bogatog programa navedene manifestacije.