Naslovnica GRAD “VOLIM LJETO I KULTURU” – PREDSTAVLJEN BOGAT SADRŽAJ OVOLJETNE MANIFESTACIJE U GRADSKOM...

“VOLIM LJETO I KULTURU” – PREDSTAVLJEN BOGAT SADRŽAJ OVOLJETNE MANIFESTACIJE U GRADSKOM PARKU /VIDEO/

549
0
Podijeli objavu

Povodom ovogodišnje, tradicionalne manifestacije “Volim ljeto i kulturu”, u prostorima Turističke zajednice grada Nova Gradiška jučer su organizatori presss konferencijom predstavili zaista bogat sadržaj koji će ispuniti Gradski park te ga i ovo ljeto, kao i proteklih nekoliko godina, pretvoriti u pravu kulturnu Meku Nove Gradiške.

Program događaja je zajedno s kolegama suorganizatorima ravnateljicom POU-a MAR Danijelom Juranović i predsjednikom Gradske glazbe Nova Gradiška Miroslavom Trobićem predstavila ispred Turističke zajednice grada Nova Gradiška direktorica Dinka Matijević.

Organizatori su i ove godine za sve građane i posjetitelje Nove Gradiške priredili zaista pregršt raznih kulturnih događanja – od koncerata, predtstava, projekcija filmova, te ostalih sadržaja poput radionica za djecu. Ukratko, bit će zabave za svačiji ukus.

Uz navedeno, događanjama u parku se naravno pridružuje i ponuda pića i okrijepe lokalnih OPG-ova, a za neke sadržaje iznenađenja koja nisu na popisu pravodobno ćemo vas obavijestiti.

  • U NASTAVKU U VEDEO ZAPISU POGLEDAJTE CIJELU PRESS KONFERENCIJU i PROGRAM NA SLUŽBENOM PLAKATU: