Naslovnica NAJAVE “NEVJEROJATNI MAKSIM” U PONEDJELJAK i UTORAK u NG KINU /TRAILER/

“NEVJEROJATNI MAKSIM” U PONEDJELJAK i UTORAK u NG KINU /TRAILER/

347
0
Podijeli objavu

SADRŽAJ FILMA:

Maksim govori ljudima u gradu da imaju pošast štakora koji teroriziraju građane i uvjeri ih da plate Keithu da ih odvede izvan grada gdje se otkriva da su štakori razumni i pismeni i surađuju s Keithom i Maksimom na prevari više gradova. Zatim kreću na put u gradić Bad Blintz koji pati od nedostatka hrane i gdje hvatači štakora nisu uspjeli pronaći razlog nestanka hrane. Pokušavajući se infiltrirati u tunele ispod grada, štakori primjećuju da tamo nema lokalnih štakora unatoč njihovim tragovima. Pronalaze zamku koja hvata štakore žive. Darktan, njihov vođa, zarobljen je unutra.

U međuvremenu, Maksim je ušao u gradonačelnikovu kuću i kada ga Keith pokuša pronaći, susreću gradonačelnikovu kćer Maliciju koja brzo zaključuje, nakon što je vidjela štakora Sardinesa koji pleše step, da oni stoje iza nedavne pošasti štakora u obližnjim gradovima i prijavljuje se u vojsku pomoći im da otkriju razloge za nestašicu hrane u gradu.

NEVJEROJATNI MAKSIM – SINK.

PONEDJELJAK, 12. 6. u 16:30

UTORAK, 13. 6. u 16:30 sati

IZVORNO IME: The Amazing Maurice

REŽIJA: Toby Genkel

ULOGE: Goran Malus, Sanja Marin, Lovro Juraga, Darko Janeš, Nikola Nedić, Dora Trogrlić, Emina Pršić Prasnikar, Nikola Dabac, Dražen Bratulić, Ivan Đuričić

ŽANR: animirani, avantura

TRAJANJE FILMA: 93 min.  

GODINA: 2022.

DRŽAVA: Njemačka, Velika Britanija

CIJENA ULAZNICE: 4,00 EUR (30,14 KN)

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: [email protected], na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 h i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

*Zadržavamo pravo izmjene termina