Naslovnica NAJAVE KONCERT IVANE GALIĆ i SOULBEAT-a U PETAK U GRADSKOM PARKU

KONCERT IVANE GALIĆ i SOULBEAT-a U PETAK U GRADSKOM PARKU

240
0
Podijeli objavu

Dragi posjetitelji, iz Pučkog otvorenog učilišta M.A.R. Nova Gradiška pozivaju vas na još jednu bogatu glazbenu večer u Gradskom parku. U petak, 23. lipnja s početkom u 21:00 sati nastupaju Ivana Galić i SoulBeat.

Ivana je jedna od naših najboljih, akademski školovanih vokalistica, u kategoriji neopernog pjevanja s diplomom Royal College of Music u Londonu. SoulBeat nudi jedan novi osvježeni zvuk, bogat vokalno-instrumentalnim dijalozima i jazz improvizacijama utkanim u poznate soul, funk, blues i r’n’b pjesme Princea, S. Wondera, M. Jacksona, A. Franklin i drugih.

SoulBeat predvodi svestrana profesionalna vokalistica specifičnog vokala Ivana Galić koja je stjecala iskustvo na brojnim pozornicama u Hrvatskoj i inozemstvu. Ostvarila je suradnje sa domaćim i međunarodnim glazbenicima, dobitnica je nekoliko nagrada i priznanja, te se podjednako ističe sve više u pedagoškom radu.  Kroz svoju glazbenu udrugu te danas kroz svoj vokalni studio za poduku i umjetničko stvaralaštvo daje doprinos i u kulturi kroz razne radionice i razne glazbene projekte, (Atlanta International Gospel Soul Artist Award – Women of Excellence, 2018; pobjeda na natjecanju u kategoriji Traditional Broadway Jazz, nastup na gala koncertu u velikoj dvorani Stern Carnegie Halla 2018;). Nastupala je u mnogim dvoranama u Hrvatskoj i izvan (Italija, Austrija, Mađarska, Njemačka, Norveška, Slovenija, Francuska, SAD) kao solist u raznim projektima. Nezaobilazni članovi u sastavu su Darko Horvat, vrsni gitarist najrazličitijih glazbenih stilova, bogatog glazbenog puta na kojem je ostvario niz vrhunskih suradnji; Mario Jagec, svestrani multiinstrumentalist sa završenom klasičnom akademijom u Grazu; Commi Balde, udaraljkaš, pjevač i kompozitor te pijanist Darko Golubić.

Manifestaciju Volim ljeto i kulturu organizira Pučko otvoreno učilište “M. A. Relković” Nova Gradiška u partnerstvu s Turističkom zajednicom Grada Nova Gradiška.

Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Grada Nova Gradiška, HAVC-a i Turističke zajednice Grada Nova Gradiška.