Naslovnica OPĆINE UDRUGA STUDIO B 27. LIPNJA ORGANIZIRA POUČNO-ZABAVNI IZLET ZA DJECU i MLADE...

UDRUGA STUDIO B 27. LIPNJA ORGANIZIRA POUČNO-ZABAVNI IZLET ZA DJECU i MLADE S PODRUČJA OPĆINE VRBJE

253
0
Podijeli objavu

Udruga Studio B 27. lipnja organizira poučno-zabavni jednodnevni izlet u „Geo info centar“ Voćin te Aquapark Shhhuma u sklopu projekta „Šareni centar zajednice“ koji je podržala Zaklada „Hrvatska za djecu“. U aktivnosti će sudjelovati 4 izvoditelja aktivnosti i 1 roditelj kako bi se osiguralo sigurno i poticajno okruženje za djecu.

Geoinfo centar u Voćinu početna je točka za upoznavanje s Geoparkom Papuk – kroz multimedijalni i interaktivni postav posjetitelji se mogu upoznati s geološkom, biološkom i kulturno-povijesnom baštinom Papuka. Papuk je geopark pod zaštitom UNESCO-a još od 2007. godine i član Svjetske mreže geoparkova i Europske mreže geoparkova kao prvi geopark u Hrvatskoj.

Aquapark Shhhuma nalazi se u srcu parka prirode Papuk u Velikoj, na samom izvoru termalne vode. U potpunosti renovirani i nadograđeni popularni Velički bazeni svoja vrata posjetiteljima otvorili su u ljeto 2021. godine.  Kompleks koji se prostire na preko 17.000m2 sastoji se od 5 bazena, 3 tobogana, dječjeg vodenog tornja, gljive, dječjeg prskališta, spore rijeke, zatvorene igraonice, restorana, te kao takav osigurava svojim posjetiteljima cjelodnevnu zabavu.

Izlet je u potpunosti besplatan za sve sudionike_ice, te je kroz projekt osiguran prijevoz, ulaznice i ručak za sve sudionike/ice u Aquaparku Shhhuma.

Ovim putem pozivamo roditelje djece od 8 do 16 godina, te mlade od 16 do 29 godina, s područja općine Vrbje (naselja Bodovaljci, Vrbje, Sičice, Dolina, Mačkovac, Savski Bok i Visoka Greda), da se prijave za sudjelovanje.

Prednost će imati ona djeca, odnosno mladi, koji dolaze iz višečlanih obitelji, te obitelji slabijeg imovinskog stanja. Ovom aktivnošću obuhvatit ćemo ukupno 20 sudionika i sudionica; što znači da je broj mjesta ograničen i potičemo vas na što raniju prijavu!

Prijaviti se možete putem e-maila: [email protected] ili u inbox naše Facebook stranice https://www.facebook.com/UdrugaStudioB/.

Molimo vas da u prijavi navedete ime i prezime, dob djeteta, odnosno mlade osobe, broj članova kućanstva, te broj telefona na koji vas možemo kontaktirati! Prijave su otvorene do 20. lipnja 2023.

Nakon odabira sudionika_ica održat ćemo sastanak s roditeljima, odnosno mladim osobama, na kojem ćete dobiti sve potrebne detalje i upoznati se s izvoditeljicama i izvoditeljem aktivnosti!

STUDIO B