Naslovnica OPĆINE GIBONNI U REŠETARIMA ODRŽAO SPEKTAKULARAN KONCERT ZA PAMĆENJE /VIDEO + PHOTO/

GIBONNI U REŠETARIMA ODRŽAO SPEKTAKULARAN KONCERT ZA PAMĆENJE /VIDEO + PHOTO/

835
0
Podijeli objavu

Općina Rešetari, kako i priliči 30. obljetnici osnutka općine, sinoć je organizirala pravi glazbeni spektakl na novosagrađenoj pozornici u dvorištu DVD-a Rešetari.

Nakon odgođenog koncerta koji je prvotno trebao biti 9. lipnja, no zbog elementarne nepogode koja je pogodila općinu, Gibonni je sinoć u Rešetarima priredio uistinu koncert kojega će pamtiti mnogobrojne generacije posjetitelja.

S početkom u 20 sati, stage su zagrijavale odlične hard rock grupe Eredin i dobro nam poznati dečki iz Killerfacea koji su izvođenjem brojnih stranih rock hitova savršeno pripremili atmosferu u isčekivanju glavnog izvođača.

Napokon, na binu je izašao legendarni Gibonni koji je sa svojom postavom izuzetnih instrumentalista i vokala oduševio sve nazočne, od djece do umirovljenika.

Svojim nastupom, Gibo je dokazao svoju veličinu i što znači za hrvatsku estradu već desetljećima.

Kantautor, cijenjen po svojem posebnom glazbenom izričaju i stilu daleko i izvan ljepe naše, autor brojnih hitova koje su opjevali i najeminentniji pjevači poput Olivera (Cesarica), iskonski rocker koji je u mladosti ostao zapamćen i kao vokal grupe Osmi putnik, pružio je jedinstven koncert i stvorio zaista posebno ozračje puno sentimenta, pozitivne vibre i ljubavi.

Neprekidno pjevajući svoje brojne hitove, uz duhovitost i osebujnost glazbe koju je pružio, posjetitelje nije omela ni kiša koja je počela padati sredinom koncerta, a nije ni Gibonnija koji je na opće oduševljenje publike sišao sa pozornice i prošetao među obožavatelje.

Također, treba istaknuti da je koncert uveličao i poznati skladatelj, aranžer i multiinstrumentalist, hit maker Nikša Bratoš koji je Gibonnija pratio na električnoj gitari.

Teško je istaći pjesmu koja je najviše ganula publiku, no ipak ćemo spomenut samo jednu, “Zlatne godine” s kojom je nakon čak dva bisa koncert priveo kraju.

Kao što smo već napisali, ovaj koncert će dugo pamtiti mnog Reštarci, ali i posjetitelji iz okolnih mjesta i gradova, a vodstvo Općine Rešetari su još jednom pokazali da znaju napraviti spektakularan event.
Nakon Gibonnija, grupa Killerface trebala je upriličiti after party, no nažalost, kiša je omela planove.

  • VIŠE SA KONCERTA NA VIDEO SNIMKAMA i FOTOGRAFIJAMA U NASTAVKU:

Tekst, video i foto: Dejan Ivanković /novagradiska.eu