Naslovnica NAJAVE JELENA RADAN & MERITAS U PETAK U GRADSKOM PARKU

JELENA RADAN & MERITAS U PETAK U GRADSKOM PARKU

289
0
Podijeli objavu

JELENA RADAN & MERITAS

PETAK, 14. 7. U 21:00 SATI

GRADSKI PARK

VOLIM LJETO I KULTURU

Dragi posjetitelji, iz Pučkog otvorenog učilišta Vas pozivaju na koncert vrsnih glazbenica koji će se održati u petak, 14. srpnja s početkom u 21:00 sati u Gradskom parku. Dolaze nam Jelena Radan i grupa Meritas (Anita Valo i Meri Jaman). Ne propustite odlične vokalne izvedbe cijenjenih umjetnica.

Tri priče i tri vrhunske glazbenice, koncertni je projekt nastao u njihovoj radionici, posljednji među brojnim poglavljima dugogodišnje suradnje potvrđene brojnim nagradama. 

Priče su to o tri velika osjećaja koja svi dijelimo – sreći, tuzi i ljubavi, ispričane na tri različita načina, kroz tri glazbena stila i atmosfere. Meritasica o velikim uspješnicama: Odjednom ti, Igra, Ova ljubav, Umjesto isprike, potom Jelene Radan u njezinim hitovima: Voljet ću te sutra, Sjeti me se ljube te naposljetku i kroz njihovu zajedničku priču kroz pjesme, autore i izvođače koji su najviše utjecali na njihov autorski rad: Annie Lennox, Cyndi Lauper, Neil Young, Bryan Ferry, Mando Diao, Duran Duran, Depeche Mode i dr.

Manifestaciju Volim ljeto i kulturu organizira Pučko otvoreno učilište “M. A. Relković” Nova Gradiška u partnerstvu s Turističkom zajednicom Grada Nova Gradiška.

Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Grada Nova Gradiška, HAVC-a i Turističke zajednice Grada Nova Gradiška.