Naslovnica GRAD STIJEPAN LACH ODRŽAO KONCERT U FANTASTIČNOM OKRUŽJU GRADSKIH BAZENA /VIDEO/

STIJEPAN LACH ODRŽAO KONCERT U FANTASTIČNOM OKRUŽJU GRADSKIH BAZENA /VIDEO/

406
0
Podijeli objavu

Prošli petak na Gradskim bazenima održao se bogat glazbeno-scenski program. Posjetitelji su od 15 sati mogli uživati u zvucima DJ-a Karla M, a u 21 sat počeo je koncert Stjepana Lacha i njegovog pratećeg benda koji je potrajao skoro do ponoći.

Večernji ambijent uz glazbena događanja na bazenima svakako će još dodatno obogatiti turističku ljetnu ponudu grada Nove Gradiške.

Led je probijen upravo koncertom Stijepana Lacha koji je uz svoje pijevao i pjesme ostalih izvođača i atmosfera je bila zaista odlična, prava ljetna. Svakako se treba veseliti budućim projektima Turističke zajednice NG i partnera ususret budućim događanjima na ovoj atraktivnoj lokaciji koja je na ponos grada.

Stjepan Lach jedan je od najtraženijih mladih pjevača na hrvatskoj glazbenoj sceni. Šira javnost upoznala ga je kroz nastupe u HRT-ovoj glazbeno-zabavnoj emisiji A strana te kao natjecatelja prvog hrvatskog The Voicea. Prošle godine prvi put je nastupio i kao mentor u emisiji Zvijezde pjevaju, a sve te uspjehe duguje velikom talentu i predanom radu.

  • VIŠE O ATMOSFERI SA KONCERTA POGLEDAJTE U SLIJEDEĆIM VIDEO SNIMKAMA: