Naslovnica GRAD OTVORENA TRADICIONALNA IZLOŽBA “ŠUMA OKOM ŠUMARA” USUSRET NG GLAZBENOM LJETU /VIDEO +...

OTVORENA TRADICIONALNA IZLOŽBA “ŠUMA OKOM ŠUMARA” USUSRET NG GLAZBENOM LJETU /VIDEO + PHOTO/

349
0
Podijeli objavu

Tradicionalno, uoči najveće novogradiške manifestacije Novogardiško glazbeno ljeto, Hrvatsko šumarsko društvo kao jedan od popratnih sadržaj istog eventa organizira izložbu fotografija “Šuma okom šumara”.

Tako je i sinoć bilo u prostoru Foto kluba F4 na kojoj su izložene i ove godine najbolji foto uradci 18. bjelovarskog salona fotografije „Šuma okom šumara“ s međunarodnim sudjelovanjem, te je prestavljena i bogata prigodna foto monografija.

Među nagrađenim autorima i ove godine je nagrađen Goran Dorić, djelatnik Uprave šuma Nova Gradiška. Treba dodati da je Goran Dorić najnagrađivaniji autor ovog prestižnog fotografskog natječaja.

Svakako je za podsjetiti da je početkom 2001. godine u zgradi UN-a u New Yorku u povodu Svjetske godine šuma postavljena izložba fotografija iz ciklusa „Šuma okom šumara“, na kojoj su bile izložene i fotografije našeg sugrađanina Gorana Dorića, Marka Kumića iz Cernika i Hrvoja Čelikovića iz Rešetara.

Izložbu su prigodnim riječima otvorili gradonačelnik Nove Gradiške Vinko Grgić, Josip Kovačić – predsjednik novogradiškog Ogranka Hrvatskog šumarskog društva, Mario Bošnjak i upravitelj podružnice Hrvatskih šuma Nova Gradiška Hrvoje Žakić.

  • VIŠE SA IZLOŽBE POGLEDAJTE U SLIJEDEĆIM VIDEO ZAPISIA I FOTOGRAFIJAMA: