Naslovnica SPORT ZAVRŠENA NOVOGRADIŠKA TENISKA LIGA 2023.

ZAVRŠENA NOVOGRADIŠKA TENISKA LIGA 2023.

275
0
Podijeli objavu

U srijedu 04. listopada 2023. godine završena je treća sezona Novogradiške teniske lige 2023.

Od 01. svibnja pa do 04. listopada 2023. godine odigrano je 438 ligaških mečeva, a ligu je zaigralo ukupno 63 tenisačice i tenisača. Natjecanje se nalazi u službenom kalendaru Hrvatske unije tenisača te se tako i boduje za rang listu HUT-a. Organizator natjecanja je Teniski klub „Nova Gradiška“, a svi susreti odigrani su na teniskim terenima Sportskog centra San Siro na Slavči.

Kroz proteklih pet mjeseci moglo se vidjeti odličnog tenisa, borbe i korektnog sportskog nadmetanja. Sve je završilo završnim Masters turnirom 32 najuspješnija igrača po službenoj rang ljestvici koji su razigrali za ukupnog pobjednika Novogradiške teniske lige 2023.

Finalni susret igrao se između Marka Pavlice i Ivice Kožulja te je na kraju uspješniji bio Marko Pavlica rezultatom 6:1, 6:1 i tako postao pobjednikom Novogradiške teniske lige 2023. obranivši titulu od prošle godine.

Zahvala svim igračima koji su igrali u ligi, brojnoj publici koja je redovito pratila susrete lige. Pripreme za Novogradišku tenisku ligu 2024. već počinju i prema interesu i najavama siguran sam da će igrača biti još više nego ove godine što nas sve skupa iznimno raduje i veseli, a do tada trenirajte, igrajte tenis i „brusite“ formu.

Marko Brčić