Naslovnica GRAD GRADSKA KNJIŽNICA – NAJAVA PROJEKTA BIBLIOBAJK

GRADSKA KNJIŽNICA – NAJAVA PROJEKTA BIBLIOBAJK

302
0
Podijeli objavu

Iz Gradske knjižnce Nova Gradiška ne staju s projektima i iznenađenjma. Naime, rodila se nova izvrsna ideja kako bi knjige još lakše došle do čitatelja koji nisu fizički u mogućnosti doći u knjižnicu.

Gk NG – Dragi naši stari i novi korisnici, za Vas smo pripremili nešto novo u našoj maloj sredini. Gledajući slike velikih bibliobusa u većim gradovima razmišljali smo što bi to novo uveli u naš grad.

I… rodila se IDEJA.

Za sve naše korisnike koji su u nemogućnosti doći u našu knjižnicu rado će obići naš knjižničar na električnom triciklu i donijeti Vam traženu knjigu.📚

*Usluga će biti dostupna korisnicima starije životne dobi i osobama s invaliditetom kao i pacijentima novogradiške bolnice te staračkim domovima na području Grada. Nadalje, naši knjižničari će koristiti BIBLIOBAJK u svrhu održavanja radionica u dječjim vrtićima i osnovnim školama na području Grada.

Jako nam je stalo do Vašeg mišljenja te bismo voljeli da ga podijelite u komentarima.🥰

Također, ovim putem željeli bismo se zahvaliti izdašnoj donaciji od 500€ poznate tvrtke Končar – Electric Vehicles Inc. koja je prepoznala našu ideju i odlučila nam pripomoći u ostvarenju iste. ❤️

Uz to se toplo nadamo da će i tvrtke s našeg područja pripomoći u realizaciji ovog jedinstvenog projekta.🌞

Unaprijed se svima zahvaljujemo i nadamo se uspješnoj suradnji.

GRADSKA KNJIŽNICA

Relkovićeva 4

35400 Nova Gradiška

OIB: 54986197832

IBAN: HR5023600001102192525 (Zagrebačka banka)

Tel: (035) 330-041