Naslovnica NAJAVE “UBOGA STVORENJA” U PETAK I PONEDJELJAK u NG KINU /TRAILER/

“UBOGA STVORENJA” U PETAK I PONEDJELJAK u NG KINU /TRAILER/

248
0
Podijeli objavu
Izvor: IMDb

SADRŽAJ FILMA:

Redatelj Yorgos Lanthimos i glumačka zvijezda i dobitnica OscaraEmma Stone pozivaju vas da sudjelujete u fantastičnoj evoluciji Belle Baxter (Emma Stone), mlade žene koju je s ruba smrti vratio u život briljantni, odvažni znanstvenik dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe).

Film je temeljen na romanu škotskog pisca Alasdaira Graya i jedan je od filmova koji snažno pretendira za najvažnije filmske nagrade.

Priča o mlado ženi koju je vratio u život briljantni i neortodoksni znanstvenik dr. Godwin Baxter. Pod Baxterovom zaštitom, Bella je željna učenja. Gladna svjetovnosti koja joj nedostaje, Bella odlučuje istražiti svijet i bježi s Duncanom Wedderburnom (Mark Ruffalo), uglađenim i razvratnim odvjetnikom, u vrtložnu avanturu po kontinentima. Slobodna od predrasuda svog vremena, Bella ostaje postojana u svojoj namjeri i zalaže se za jednakost i seksualno oslobođenje.

UBOGA STVORENJA

PETAK, 19. 1. u 19:30

PONEDJELJAK, 22. 1. u 16:30 sati

IZVORNO IME: Poor Things

REŽIJA: Yorgos Lanthimos 

ULOGE: Emma StoneMark RuffaloWillem Dafoe

ŽANR: romansa, znanstvena fantastika

TRAJANJE FILMA: 141 min.  

GODINA: 2024.

DRŽAVA: SAD

CIJENA ULAZNICE: 4,00 EUR

DOBNA PREPORUKA: 12

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: [email protected], na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Doma kulture danom od 7,00 do 15,00 h i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

*Zadržavamo pravo izmjene termina.