Naslovnica NAJAVE MJUZIKL ZA DJECU “MI O VUKU” 21. VELJAČE NA DASKAMA DOMA KULTURE

MJUZIKL ZA DJECU “MI O VUKU” 21. VELJAČE NA DASKAMA DOMA KULTURE

171
0
Podijeli objavu
Izvor: B GLAD produkcija

MI O VUKU – MJUZIKL ZA DJECU

SRIJEDA, 21. 2. u 17:00 sati

DOM KULTURE

CIJENA ULAZNICE: 5,00 EUR

Draga naši, pozivamo vas na mjuzikl za djecu „Mi o vuku“. Bojan Jambrošić u ulozi Vuka i Manuela Svorcan kao Crvenkapica napokon će se sresti licem u lice te na potpuno drugačiji, moderan i kreativan način baciti novo svjetlo na dječje priče, uz istovremenu pouku o važnosti empatije i tolerancije među djecom. U srijedu 21. veljače s početkom u 17:00 sati u Domu kulture.

Je li zli vuk zaista pojeo bakicu, tri praščića i sedam kozlića? Ili je Crvenkapica malo previše pod utjecajem Facebooka, Instagrama i televizije? Što je u stvari prava istina u svim pričama o vuku?

Mjuzikl za djecu „Mi o vuku“ na potpuno nov i kreativan način pristupa poznatim bajkama koje stavlja u suvremene okvire u kojima su i djeca i odrasli bombardirani kojekakvim informacijama s reklama i društvenih mreža. Trendovi suvremenih tehnologija danas ukazuju na jednu važnu stvar koju nerijetko ignoriraju i odrasli i djeca, a to je – kritičko razmišljanje.

Također, u ovoj originalnoj glazbenoj predstavi djeca mogu naučiti i vrijednost prijateljstva i povjerenja, važnost osobnog kontakta i komunikacije spram komunikacije društvenim mrežama.

A ponad svega, ovo je djelo koje će zabaviti i najmlađe, i one nešto starije, uz brojne jezične zavrzlame i pamtljive songove.

Hoće li se Vuk i Crvenkapica na kraju pomiriti? Mogu li ljuti neprijatelji postati prijatelji i može li ih spojiti ljubav prema glazbi i plesu? Dođite i pogledajte u mjuziklu „Mi o vuku“!

Trajanje: 40 minuta.

*Predstava je namijenjena uzrastu od 3 godine do nižih razreda osnovne škole.

Igraju: BOJAN JAMBROŠIĆ & MANUELA SVORCAN

Tekst: IGOR WEIDLICH

Glazba: BOJAN JAMBROŠIĆ

Režija: ROBERT BOŠKOVIĆ

Koreografija: MANUELA SVORCAN

Kostimi: BiteMyStyle by Zoran Aragović

Dizajn: KRISTINA GUDAC

Produkcija: B GLAD PRODUKCIJA

Ulaznice možete rezervirati putem e-mail adrese: [email protected] ili na tel. 035/637-799.

POU MAR