Naslovnica LIFESTYLE POSLUŠAJTE NOVI SINGL KIM VERSON – NISAM TO ŠTO ŽELE (RE-WORK)

POSLUŠAJTE NOVI SINGL KIM VERSON – NISAM TO ŠTO ŽELE (RE-WORK)

314
0
Podijeli objavu
Vizual: Josip Ninković / Beni Ducent

Nakon uspješnog singla “Butterfly” koji je uslijedio nakon albuma za djecu i mlade “Digni ruke sve do neba” te interesantnog spota i pjesme “Cipele iz djetinjstva” koja je na poseban način zaokružila jedan dio karijere Novogradiščanke Kim Verson, naslutilo se da je to trenutak laganog zaokreta u glazbenom izričaju koji je rezultirao i najnovijim singlom “Nisam to što žele”.

pop pjesma sa stavom – re-work, dub, instrumental – hip-hop groove/ritam R&B-ja

Kim Verson je sve ono što ste možda smetnuli s uma. Kantautorica pop glazbe raznovrsnog – slojevitog, a opet tako catchy – rukopisa. Osoba snažnog personalityja i iznimnog glasa. Atraktivna live prezenterica s ulogama u mjuziklima i karijerom koja traje 13 godina. I osoba s iznimnim osjećajem za humano. Za pomoć drugome i s prezirom prema nepravdama svih vrsta.

Pjesma ‘Nisam to što žele’ dio je njezina rukopisa koji sve češće zahvaća manje ležerne teme. One koje čine život. Bilo da nas potiču na ustrajnost u ostvarivanju ciljeva (‘Ne posustani’), suočavanje s rodnim ili dobnim nasiljem (‘Ptica’), životom u trenutku (‘Divlji i slobodni’) ili važnošću pronalaženja sreće (‘Butterfly’). Stihovi koje nam ovoga puta donosi odvažni su i bez pardona. Buntovni, čak. Možda vam se mogu činiti i rubnima. Posebice kada ih odslušate više puta.

Cijela ta stihovana priča dobila je i moderno zvučno ruho producenta Benija Ducenta. Groove hip hopa i ritam R&B-ja s elementima tropicala koji pop pjesmu dostavljaju u progresivnni paketić s vintage vrpcom. Paketić privlačan slušateljima generacije Z i vrpcu zanimljivu Milenijalcima koji će pronalaziti emociju R&B-ja devedesetih. A to je doba koje doživljava globalni revival na streaming servisima.


‘Kako ostati u svojoj pravoj ulozi i fokusirati se na svoju – ali svoju, ma kakva bila – izvedbu na toj istoj pozornici zvanoj život’, naglasit će Kim Verson i jasno staviti do znanja:

  • ‘Biti različit znači biti prvenstveno iskren prema sebi. Neustrašiv u svijetu preglasnog šaputanja. Jednostavan pred najvećim izazovima.’ Pa što ako šapuću?

Pa što ako šapuću?

To je smisao života pjesme ‘Nisam to što žele’, produkcijom Benija Ducenta zaogrnute u ruho nove generacije. Jer, Kim Verson počinje tamo gdje igra prestaje…

Ne vjerujete? Pričekajte četvrti album.

A do tada šaputajte. I dijelite stav. Na TikToku i Instagramu. Snepajte i Fejsajte. Oglasite se na X-u i potražite različite verzije pjesme na servisima Apple Music, Deezer, TIDAL i Spotify.

Kao diskografsko digitalno EP izdanje, ‘Nisam to što žele’ za 2024. godinu donosi progresivno čitanje rukopisa originala u obliku radijskog edita, instrumentala i dub verzije za javno šaputanje. Cijela priča nadopunjena je originalnom verzijom. EP ‘Nisam to što žele (Beni Ducent Re-Work)’ donosi vizual koji će podvući modernost produkcije Benija Ducenta s elementima prošloga. Taj vintage trenutak odvažnosti prisutan u likovnom oblikovanju izdanja dizajnersko je djelo Benija Ducenta nastalo naslanjanjem na fotografiju Josipa Ninkovića. Glazbu i tekst pjesme ‘Nisam to što žele’ potpisuje Kim Verson. Aranžman i produkcija djelo su Benija Ducenta, a originalne snimke nastale su u studiju Silvija Pasarića. Aranžman i produkcija originalne verzije pjesme potpisuje Silvio Pasarić.

Offical Visual Video ‘Nisam to što žele (Beni Ducent Re-Work)’ možete pronaći na YouTube kanalu diskografske kuće Dallas Records.

digital EP: Nisam to što žele (Beni Ducent Re-Work)

datum izlaska: 16. veljače 2024.

tracklisting:

1. Kim Verson feat. Beni Ducent – Nisam to što žele (Beni Ducent Re-Work)

2. Kim Verson feat. Beni Ducent – Nisam to što žele (Beni Ducent Re-Work) [They Whisper Dub]

3. Kim Verson feat. Beni Ducent – Nisam to što žele (Beni Ducent Re-Work) [Instrumental]

4. Kim Verson – Nisam to što žele

P & C Dallas Records

Published by Mars Music

Spotify, Apple Music, Deezer, TIDAL

#KimVerson #nisamtostozele #sapucusapucu #gdjeigraprestaje

Izvor: Dallas Records