Naslovnica GRAD U TIJEKU DINAMOV NOGOMETNI KAMP NA STADIONU NK SLOGE /FOTO/

U TIJEKU DINAMOV NOGOMETNI KAMP NA STADIONU NK SLOGE /FOTO/

315
0
Podijeli objavu
Foto: Dejan Ivanković / novagradiska.eu

U utorak, 2. travnja, na stadionu NK “Sloga” Nova Gradiška započeo je nogometni kamp GNK Dinama iz Zagreba za svu djecu od 7 do 14 godina.

Kamp se održava za vrijeme školskih uskršnjih praznika, a vodi ga tim iskusnih Dinamovih trenera za mlade nogometaše koji godinama organiziraju obuke diljem Hrvatske i inozemstva.

Na ovom značajnom sportskom događaju djeca sa novogradiškog područja u prilici su trenirati po najvišim nogometnim standardima i metodologijama u Hrvatskoj.

Ovo je još jedna nizu aktivnosti u organizaciji NK Sloge koja će uvelike pomoći najmlađim članovima kluba, ali i onima koji to nisu, da razviju još veću satisfakciju i želju za učenjem što će u budućnosti zasigurno biti od velikog značaja.

Također, Slogin cilj je da trudom i angažmanom osiguraju progresivnu budućnost, a to upravo ovisi o najmlađim generacijama, limačima i juniorima, odnosno Školi nogometa pod vodstvom trenera Ive Babića.

Rad sa najmlađima upravo su i bile smjernice Dalibora Markovića kada je bio izabran za predsjednika NK Sloge.

Uz navedeno, djeci je ovo veliki doživljaj i prilika za druženje i zabavu, a na poslijetku kampa organizatori će polaznicima dodijeliti priznanja da su prošli kamp GNK Dinama.