Naslovnica NAJAVE KREŠIMIR MIŠAK U UTORAK U DOMU KULTURE: TRANSHUMANIZAM – IMA LI DUHA...

KREŠIMIR MIŠAK U UTORAK U DOMU KULTURE: TRANSHUMANIZAM – IMA LI DUHA U STROJU

199
0
Podijeli objavu

Dragi prijatelji, pozivamo vas na predavanje „Transhumanizam – ima li duha u stroju“ koje će održati voditelj i urednik HRT-ove emisije ‘Na rubu znanosti’, Krešimir Mišak.

Predavanje će se održati u utorak, 9. travnja u 18:00 sati u Domu kulture.

Veselimo se vašem dolasku!

KREŠIMIR MIŠAK – PREDAVANJE

TRANSHUMANIZAM – IMA LI DUHA U STROJU

UTORAK, 9. 4. u 18:00 sati

DOM KULTURE – ULAZ SLOBODAN

ŽIVOTOPIS:

Godine 1996. završio je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti pri Sveučilištu u Zagrebu.

Od 1988. godine radi u Obrazovnom i dječjem programu Hrvatskoga radija, a od 2002. godine na Hrvatskoj televiziji radi emisiju Na rubu znanosti. Pisao je ili piše za razne novine, kao što su Zabavnik (nedjeljni prilog Jutarnjeg lista), Večernji list, Drvo znanja, Modra lasta, Svjetlost, Nexus, 7Dnevno (politički tjednik) i ine. Pisao je i o stripu (u Hrvatskom slovu, Kvadratu, Modroj lasti).

Danas je pjevač, gitarist i frontmen rock grupe Hakuna Matata.

Godine 1999. počeo je pisati znanstvenu fantastiku. Otad je napisao dvadesetak SF priča. Dvaput je dobio nagradu SFERA za najbolju SF priču: 1999. godine za priču Svijet iduće sekunde i 2004. za Akvarij sa zlatnim ribicama.

Zbirka SF priča Zvjezdani riffovi objavljena mu je 2005. godine, a 2006. izdao je knjigu Telepatija i telekineza, a od tada još niz knjiga s tematikom iz graničnih područja ljudskog znanja ili analizom svijeta u kojem živimo.

Dom kulture NG