Naslovnica NAJAVE OTVORENJE IZLOŽBE UMJETNIKA MIHAELA PUNTARIĆA SUTRA U GRADSKOM MUZEJU

OTVORENJE IZLOŽBE UMJETNIKA MIHAELA PUNTARIĆA SUTRA U GRADSKOM MUZEJU

67
0
Podijeli objavu

Gradski muzej Nova Gradiška pozivaju vas u četvrtak, 11. travnja, s početkom u 19 sati u galeriju muzeja na otvorenje izložbe umjetnika Mihaela Puntarića.

Mihael Puntarić rođen je u Zagrebu 1983. godine. Završio je Školu primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu, odjel Keramike, generacija 2002. Kao učenik sudjeluje na svojim prvim izložbama pod vodstvom prof. Cvitić Znidarčić.

2010. godine diplomirao je na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, Nastavnički odsjek. Svoj studij završio je pod mentorstvom Damira Sokića i Ante Rašića te još za vrijeme studija bio je suradnik na nekoliko nagrađivanih projekata u Hrvatskoj i BiH kao član udruge Odo’ja. 2013. godine odlazi u Kanadu, Vancouver te tamo živi i radi godinu dana nakon čega se vraća u Zagreb. Bio je redovni član HDLU, od 2016. – 2021. te radio kao stručni suradnik. Od 2017. godine radi kao profesor u Školi primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu, na odjelu Keramike. Tijekom godina sudjelovao je na više od petnaest skupnih i samostalnih izložbi.