Naslovnica NAJAVE “PULS GRADA” VEČERAS u 19:30 u NG KINU /TRAILER/

“PULS GRADA” VEČERAS u 19:30 u NG KINU /TRAILER/

110
0
Podijeli objavu

SADRŽAJ FILMA:

Napeti triler u režiji Jean-Stéphanea Sauvairea, sa Seanom Pennom i Tyeom Sheridanom u glavnim ulogama. Film se temelji na romanu Shannon Burke iz 2008. pod naslovom Black Flies.

Početnik u hitnoj medicinskoj službi, Ollie Cross (Tye Sheridan), prolazi kroz noći nabijene adrenalinom u ambulantama u Brownsvilleu, Brooklynu, dok dane provodi učenjem za medicinske ispite u Chinatownu. Radom uz iskusnog tehničara hitne pomoći Genea Rutkovskog (Sean Penn), Cross iz prve ruke doživi sve čari i nedaće njihovog posla dok se njegov odnos s Rutkovskim nalazi na testu, posebno kada se nađe u etičkim dilemama koje bi mogle značiti život ili smrt.

Pod njegovim mentorstvom Cross odrađuje pozive koji često i njihove živote dovode u opasnost, iako samo žele spasiti tuđe živote. U filmu također glume Mike Tysom, Katherine Waterson, Kali Reis i Michael Pitt.

PULS GRADA

ČETVRTAK, 9. 5. u 19:30 sati

IZVORNO IME: Asphalt City

REŽIJA: Jean-Stéphane Sauvaire

ULOGE: Sean PennTye SheridanMike Tyson

ŽANR: triler, drama

TRAJANJE FILMA: 125 min.  

GODINA: 2024.

DRŽAVA: SAD

CIJENA ULAZNICE: 4,00 EUR

DOBNA PREPORUKA: 15

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: [email protected], na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Doma kulture danom od 7,00 do 15,00 h i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

*Zadržavamo pravo izmjene termina.