Naslovnica SPORT NOGOMET NK “SLOGA” UGOSTILA ZAVRŠNI TURNIR SELEKCIJE SLAVONIJE i BARANJE /FOTO/

NK “SLOGA” UGOSTILA ZAVRŠNI TURNIR SELEKCIJE SLAVONIJE i BARANJE /FOTO/

165
0
Podijeli objavu
Foto: Dejan Ivanković / novagradiska.eu

U prošli utorak, NK “Sloga” Nova Gradiška ugostila je nogometno natjecanje završme selekcije Slavonije i Baranje. Slogaši su se već pokazali kao odlični domaćini i organizatori, stoga je i ovaj sportski događaj došao u Novu Gradišku.

Na natjecanju su odigrane dvije međužupanijske utakmice između odabranih vrsta kategorija 2010. – 2011. godišta nogometnog saveza Brodsko-posavske i Vukovarsko-srijemske županije protiv odabranika Osječko-baranjske i Požeško-slavonske županije.

Prva utakmica u U-13 kategoriji donijela je visoku pobjedu selekcija Brodsko-posavske i Vukovarsko-srijemske županije koji su svladali igrače Osječko-baranjske i Požeško-slavonske županije sa 5:1.

U kategoriji U-14 sa rezultatom 3:0 bilo je obratno. Selekcija Osječko-baranjske i Požeško-slavonske svladala je selekciju Brodsko-posavske i Vukovarsko-srijemske županije.

Na turniru su se istaknuli i domaći igrači, posebno Fabijan Knežević iz NK Sloge i Luka Ivančić iz NK Posavca iz Davora.

Mladi Slavonci su i ovaj put pokazali visoku kvalitetu nogometa i pokazali da hrvatski nogomet također čeka i blistava budućnost.