Naslovnica ŽUPANIJA Aktualnosti OCIJENJENA VINA ZA WINE FEST I GOSPODARSKI SAJAM U IDUĆU SUBOTU /VIDEO...

OCIJENJENA VINA ZA WINE FEST I GOSPODARSKI SAJAM U IDUĆU SUBOTU /VIDEO + FOTO/

196
0
Podijeli objavu
Foto i Video: Dejan Ivanković / novagradiska.eu

U subotu 8. lipnja održat će se u centru Nove Gradiške tradicionalni gospodarski sajam i popularni Wine fest. No, prije toga, bili smo na 4. međunarodnom ocjenjivanju vina koja ćete upravo moći kušati iduće subote.

Čak 138 uzoraka vina u kategorijama – crna, bijela, rose i pjenušava bila su zadatak za prosudbenu komisiju sastavljenu od 6 sudaca i predsjednika žirija Stanka Šarića, poznatog frontmena Najboljih hrvatskih tamburaša.

Organizator Wine festa Slavko Sremac istaknuo je da je na ovogodišnjem ocjenjivanju bio čak 71 novi uzorak vina što obogaćuje i cjelokupnu manifestaciju koja nam dolazi.

Rezultati i dodjele priznanja te kušanje vina bit će za vrijeme Gospodarskog sajma Brodsko-posavske županije od 15 do 23 sata na središnjem gradskom trgu.

Na sajmu će za degustaciju biti dostupno više od 200 butelja vina. Tako će građani moći probati sva vina od Sjeverne Makedonije, BiH, Srbije, Mađarske, Slovenije, Austrije, Italije, Francuske, Njemačke i naravno Hrvatske.

Nagrađenima će biti dodijeljena likovna djela novogradiških umjetnika u kulturi, a manifestaciju će popratiti i Novogradiške mažoretkinje svojim nastupima.

Također, organizator se dosjetio i ideje kako da pomogne mažoretkinjama na putu ka predstojećem prvenstvu tako da će posjetitelji moći kupiti čašu kojom će moći degustirati vina, a prihod od prodaje će ići upravo našim plesnim uzdanicama.

  • VIŠE U VIDEO IZJAVAMA PREDSTAVNIKA KOMISIJE I ORGANIZATORA 4. OCJENJIVANJA VINA: