Naslovnica ŽUPANIJA Aktualnosti JUBILARNO 60. BRODSKO KOLO ODRŽAT ĆE SE OD 14. DO 16. LIPNJA

JUBILARNO 60. BRODSKO KOLO ODRŽAT ĆE SE OD 14. DO 16. LIPNJA

74
0
Podijeli objavu

U sklopu obilježavanja jubilarnog 60. Brodskog kola, kao najstarije kulturno-umjetničke manifestacije istočne Hrvatske, čiji programi traju čitavu godinu, a njihov središnji dio se svake godine održava sredinom lipnja i ove godine središnji dio će biti održan od 14. do 16. lipnja 2024. godine.

Uz bogatu tradicionalnu ponudu nastupa folklornih društava, ove godine organizator manifestacije u ponudu je uvrstio i tamburaško zabavni program koji će biti održan 14. lipnja 2024. godine s početkom u 20 sati u prostoru Tvrđave u Slavonskom Brodu.

Nastupiti će tamburaški sastav BERDE BAND, NAJBOLJI HRVATSKI TAMBURAŠI I JOLE.

Proširenom i obogaćenom ponudom obilježavanja jubilarne obljetnice manifestacije Brodsko kola, željelo se okupiti građane Brodsko-posavske županije od onih najmlađih od najstarijih u proslavi naše tradicije i običaja te im pružiti večer u kojoj će nastupiti vrhunski hrvatski glazbenici.

Brodsko-posavska županija, Grad Slavonski Brod te Folklorni ansambl Broda, pozivaju sve građane da dođu i uživaju u programima kao i u večeri zabavno-tamburaške glazbe. a ULAZ JE BESPLATAN!