Naslovnica NAJAVE KOMEDIJA “HIT MAN” U ČETVRTAK u NG KINU /TRAILER/

KOMEDIJA “HIT MAN” U ČETVRTAK u NG KINU /TRAILER/

111
0
Podijeli objavu
Izvor: Dom kulture Nova Gradiška

SADRŽAJ:

Glavni lik u filmu Hit Man je obični profesor filozofije Gary Johnson, koji je posvetio sav svoj život proučavanju Kanta i brizi o svojim mačkama, čija su imena primjereno Id i Ego, ne ostavljajući vremena ni za uzbuđenja ni za ljubavni život. Gary odlučuje pomoći policiji u malim tajnim zadacima za nadzor i na kraju se pretvara da je unajmljeni plaćeni ubojica, kako bi otkrio potencijalne naručitelje. Posao na kraju odvodi Garyja do Madison, koja ga unajmljuje da nekoga ubije. Njihov prvi susret uspostavlja njihov neobičan odnos.

Film je nastao prema novinskom članku iz 2001., objavljenom u magazinu Texas Monthly. U njemu je opisan slučaj policajca Garyja Johnsona, koji se pretvarao da je plaćeni ubojica kako bi uhitio one koji bi zatražili njegove usluge. Richard Linklater dugo je o njemu razmišljao, no tek kada mu je glumac Glen Powell predložio malo drugačiji zaplet, vidio je da u toj priči doista ima film.

HIT MAN

ČETVRTAK, 20. 6. u 19:30 sati

DOM KULTURE NG

IZVORNO IME: Hit man

Redatelj: Richard Linklater

Uloge: Glen Powell, Adria Arjona, Austin Amelio, Retta, Sanjay Rao, Molly Bernard, Evan Holtzman

Žanr: komedija

Trajanje: 115 min.

Država: SAD

CIJENA ULAZNICE: 4,00 €

Ulaznice možete rezervirati putem e-pošte: [email protected], na br. telefona: 035/637-799 te kupiti u tajništvu Doma kulture danom od 7:00 do 15:00 h i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

*Zadržavamo pravo izmjene termina.