Naslovnica NAJAVE KRIMI DRAMA “BAJKERI” U PONEDJELJAK I UTORAK u NG KINU /TRAILER/

KRIMI DRAMA “BAJKERI” U PONEDJELJAK I UTORAK u NG KINU /TRAILER/

106
0
Podijeli objavu
Izvor: IMDb

SADRŽAJ FILMA:

Nadahnut kultnom knjigom fotografija Dannyja Lyona, “The Bikeriders” donosi vam izgled, osjećaj i zvukove golih, podmazanih supkultura vozača motocikala iz 60-ih.

Kathy (Jodie Comer), odlučna članica Vandala koja je udana za divljeg, bezobzirnog vozača bicikla po imenu Benny (Austin Butler), prisjeća se evolucije Vandala tijekom desetljeća, počevši od lokalnog kluba autsajdera ujedinjenih dobrim vremenima, tutnjavom motora i poštovanjem prema njihovom snažnom, postojanom vođi Johnnyju (Tom Hardy). Tijekom godina Kathy daje sve od sebe kako bi se snašla u neukroćenoj prirodi svog supruga i njegovoj odanosti Johnnyju s kojim osjeća da se mora natjecati za Bennyjevu pažnju. Kako život u Vandalima postaje sve opasniji, a klub prijeti da postane još zlokobnija banda, Kathy, Benny i Johnny prisiljeni su donositi odluke o svojoj odanosti klubu i jedni drugima.

BAJKERI

PONEDJELJAK, 1. 7. u 19:30

UTORAK, 2. 7. u 19:30 sati

DOM KULTURE NG

IZVORNO IME: Bikeriders

Redatelj: Jeff Nichols

ŽANR: kriminalistički, drama

ULOGE: Austin Butler, Jodie Comer, Tom Hardy, Michael Shannon, Mike Faist, Norman Reedus

Trajanje: 116 minuta.

GODINA: 2024

DRŽAVA: SAD

CIJENA ULAZNICE: 4,00 €

Ulaznice možete rezervirati putem e-pošte: [email protected], na br. telefona: 035/637-799 te kupiti u tajništvu Doma kulture danom od 7:00 do 15:00 h i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

*Zadržavamo pravo izmjene termina.