Naslovnica NAJAVE “GRU I MALCI: NEUSTRAŠIVI ŠPIJUNI” (SINK.) U ČETVRTAK I PONEDJELJAK u NG...

“GRU I MALCI: NEUSTRAŠIVI ŠPIJUNI” (SINK.) U ČETVRTAK I PONEDJELJAK u NG KINU /TRAILER/

92
0
Podijeli objavu
Izvor: Universal Pictures

SADRŽAJ FILMA:

U prvom filmu nakon sedam dugih godina, Gru, svjetski omiljeni superzlikovac koji je nakon mnogih obrata postao agent Lige protiv zlikovaca, vraća se u uzbudljivu, odvažnu novu eru kaosa Malaca (Minionsa) u novom nastavku u produkciji studija Illumination – Gru i Malci: Neustrašivi špijuni.

Gru se suočava s novim neprijateljem u Maximeu Le Malu (dobitnik Emmyja Will Ferrell) i njegovoj fatalnoj djevojci Valentini (nominirana za Emmyja Sofia Vergara), a obitelj je prisiljena pobjeći.

Nakon što opaki zlikovac Maxime Le Mal pobjegne iz zatvora i uz pomoć svoje djevojke Valentine i krene u potragu za Gruom kako bi dobio svoju osvetu, Gru i njegova obitelj se moraju sakriti u sigurnu kuću gdje ih Le Mal ne može pronaći. U isto vrijeme, kako bi zaustavili Maxime Le Mala Liga protiv zlikovaca petoricu Malaca koristi kao zamorce gdje dobivaju moći poput pravih superheroja kako bi se mogli boriti. Nisu previše inteligentni, ali nevjerojatno su moćni superheroji.

GRU I MALCI: NEUSTRAŠIVI ŠPIJUNI – SINK.

ČETVRTAK, 4. 7. u 16:30

PONEDJELJAK, 8. 7. u 16:30 sati

DOM KULTURE NG

IZVORNO IME: Dispicable me 4

Redatelj: Chris Renaud

Suredatelj: Patrick Delage

Uloge: Steve Carell, Kristen Wiig, Will Ferrell, Pierre Coffin, Joey King, Sofia Vergara, Stephen Colbert, Miranda Cosgrove, Chloe Fineman, Steve Coogan, Chris Renaud, Dana Gaier, Madison Polan

Žanr: akcijska komedija

Trajanje: 95 min.

Država: SAD

CIJENA ULAZNICE: 4,00 €

Ulaznice možete rezervirati putem e-pošte: [email protected], na br. telefona: 035/637-799 te kupiti u tajništvu Doma kulture danom od 7:00 do 15:00 h i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

*Zadržavamo pravo izmjene termina.