Naslovnica C'EST LA VIE Cake bar “MALINA” – Vrhunski doživljaj slastica i nagrađivanih pića /VELIKA PHOTO...

Cake bar “MALINA” – Vrhunski doživljaj slastica i nagrađivanih pića /VELIKA PHOTO GALERIJA/

5903
0
Podijeli objavu

Iz dugogodišnje tradicije i iskustva u pekarstvu i ugostiteljstvu nastao je Cake bar “Malina”, jedini je ugostiteljski objekt te vrste na novogradiškom području. Sa širokom ponudom torti, kolača, sladolada i ostalih slastica možemo ga usporediti sa cake barovima u Zagrebu i ostali većim gradovima u Europi.

U ugodno i modernom ambijentu dočekati će vas ljubazno osoblje koje će vam ponuditi bogatu ponudu od preko 30 vrsti torti – od stranih (po originalnoj vrhunskoj talijanskoj recepturi) do domaćih tradicionalnih.
U ponudi imaju i preko 20 vrsta sladoleda koje rade, kao i kolače i torte, također po talijanskoj recepturi od najkvalitetnijih sastojaka.
Za svaku vrstu prigoda i manifestacije pripremaju torte po narudžbi koje naprave brzo i kvalitetno, te koje mogu individualizirati po vašoj želji. Dostava narzdžbi je također uključena.

Za klince i klinceze imaju i dječji kutak gdje se mališani mogu zabavljati poslije slasnog obroka, a roditelji uživati u bogatoj ponudi pića.
Posebnost Cake bara Malina je i ta da jedini na novogradiškom području nude vrhunska Craft piva i razna druga nagrađivana pića poput domaćih rakija i likera.
Uz kavu ili čaj renomiranih proizvođača isprobajte i bogatu ponudu Candy bara.
Također treba istaknuti da u ponudi imaju i torte za dijabetičare.

Vlasnici i osoblje Cake bara “Malina” konstantno uvode nove vrste poslastica kako bi pratili svjetske trendove modernog slastičarstva. Naravno, uvijek nadopunjuju i ponudu tradicionalnih slavonskih slastica.

Cake bar “Malina” nalazi se na adresi Slavonskih graničara 1 (Na korzu), a radno vrijeme svakog dana je od 7 do 23 sata.
Za narudžbe, rezervacije i sva ostala pitanja kontaktirajte ih na br. 098 264 078, ili posjetite facebook profil – @CakeBarMalina