Naslovnica GRAD Predstava “Tri prašćića” danas u Domu kulture

Predstava “Tri prašćića” danas u Domu kulture

1332
0
Podijeli objavu

Pučko otvoreno učilište M. A. Relković s veseljem vas poziva na predstavu Tri praščića (3+) u izvedbi Teatra Naranča iz Pule koju će na daskama Doma kulture Nova Gradiška ugostiti u danas u srijedu, 14. 8. u 17,00 sati u sklopu manifestacije Volim, ljeto i kulturu!

Ulaz na predstavu je besplatan!

SADRŽAJ:

  • Slikar Mazalo, u želji da nauči slikati živu prirodu, kupi na sajmu 3 praščića, a kao bonus dobiva i papagaja. Došavši kući, saznaje nešto neočekivano – to su praščići iz cirkusa! Zbog njihove pjesme i plesa susjedstvo se pobuni i slikar Mazalo prisiljen je praščiće odvesti na otok napuštenih životinja, gdje ih dočekaju gladni Vuk i Lisica.
  • Takav je zaplet priče Tri praščića u tekstu Igora Bojovića (Ljepotica i Zvijer) pisanog duhovitim i rimovanim stihom, a uz to punog glazbenih aluzija i citata.
    Hoće li se priča sretno rasplesti možete pogledati u srijedu, 14. 8. u 17,00 sati u Domu kulture.
  • Glazbu potpisuje Ozren K. Glaser, kostime Marina Štembergar, scenografiju Luka Juričić, koreografije Selma Mehić, scenski pokret Katja Rabar, dizajn rasvjete Anton Modrušan.
  • Glume: Lara Živolić, Katja Rabar, Majkl Mikolić, Alessia Vodopia, Veronika Karlović, Lucija Pajca, Matilda Nikić, Luka Rudan, Dominik Dolenc.
  • Trajanje: 45 minuta