Naslovnica GRAD Udruga “POZITIVA” – Svečano i ponosno proslavili 10. rođendan

Udruga “POZITIVA” – Svečano i ponosno proslavili 10. rođendan

1525
0
Podijeli objavu
  • 10. godina promocija zdravlja i kvalitete života u lokalnoj zajednici.

Članovi Udruge “POZITIVA” svečano i ponosno proslavili su danas u prostoru restorana ugostiteljskog praktikuma Industrijsko-obrtničke škole Nova Gradiška 10. rođendan. Predsjednica udruge mr. Ljljana Lukačević zajedno sa kolegama nije krila emocije i oduševljenje obraćajući se svim prisutnim gostima i suradnicima čestitajući im na desetljeću zajedničke i uspješne suradnje.

Inače, udrugu čine psiholozi, pedagozi, liječnici, socijalni radnici i ostale elokventne osobe koje su konstantno od stručne pomoći građanima Nove Gradiške i šire.

Udruga Pozitiva organizira edukativne radionice, seminare, stručne skupove, tribine, debate, fokus-grupe, pripremu edukativnih letaka i brošura. Sve ove aktivnosti održavaju u skladu s potrebama lokalne zajednice, a veže ih pozitivna želja za napretkom i promjenom.

Inače, kroz proteklih 10. godina susreli su se s mnogim problematikama i sa srcem trudili se volonterski pomoći članovima raznih udruga i ustanova, od npr. hrvatskih branitelja, vatrogasaca, oboljelih od multiple-skleroze, srednjoškolaca, starijim osobama i da ne nabrajamo dalje jer je niz zaista velik.

Posebno treba naglasiti suradnju sa udrugama proisteklim iz Domovinskog rata, Centrom za Socijalnu skrb Nova Gradiška i školama.

U 10 godina postojanja ostvarili su 18 samostalnih projekata i čak 95 projektnih aktivnosti. Sklopili su mnoga partnerstva i prijateljstva i 85 izvanprojektnih aktivnosti.

U veseloj atmosferi zasluženo su proslavili ovaj veliki jubilej, a domaćin Mijo Matošević, ravnatelj IOŠ Nova Gradiška, ih je dočekao sa pjesmom mladih tamburašima.

Čestitamo Udruzi “Pozitiva” na 10. rođendanu, a posebne pohvale upućujemo predsjednici Liljani Lukačević bez čijeg truda i nesebičnog angažmana ne bi bilo ove udruge koja je s godinama motivirala mnoge kolege i suradnike da se priključe radu iste.

Želimo im još puno uspješnih godina 🙂

Foto: www.ngbuntovnici.hr