Naslovnica CRNA KRONIKA POLICIJA – UHVAĆENI POČINITELJI TEŠKIH KRAĐA

POLICIJA – UHVAĆENI POČINITELJI TEŠKIH KRAĐA

813
0
Podijeli objavu

Policijski službenici su nad tri osobe proveli kriminalističko istraživanje zbog sumnje u kazneno djelo teške krađe, prikrivanja i oštećenja tuđe stvari.

Tijekom vikenda policijski službenici su riješili tri kaznena djela imovinskog karaktera.

Naime, policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom i 51-godišnjakom potvrdivši sumnju u počinjenje kaznenog djela teške krađe i kaznenog djela prikrivanja.

Utvrđeno je, da je 46-godišnjak, dana 10./11. studenoga prošle godine, tijekom noći, provalio u trgovinu u Beravcima, ušao u unutrašnjost i otuđio 25 šteka raznih cigareta, te metalni sef u kojem se nalazilo nekoliko tisuća kuna. Potom je cigarete prodao 51-godišnjaku koji je znao da su cigarete pribavljene kaznenim djelom. Policijski službenici

Postaje granične policije Vrpolje su od kolega susjedne policijske uprave preuzeli daljnji rad i podnošenja kaznenih prijava protiv dvojice počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Nadalje, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 18-godišnjakom, potvrdili su sumnju u počinjenje kaznenog djela oštećenja tuđe stvari. Utvrđeno je, da je 18-godišnjak, dana 19. siječnja u poslijepodnevnim satima, u Cerničkoj Šagovini, oštetio metalni lokot na ogradi i pleksiglas na prozoru školske zgrade.

Protiv osumnjičenika policija podnosi kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu. 

Izvor: PU BPŽ