Naslovnica CRNA KRONIKA PREMINUO ANTONIO STRINAVIĆ, VOZAČ MOPEDA U KOJEG JE UDARIO AUTOMOBIL U SAVSKOM...

PREMINUO ANTONIO STRINAVIĆ, VOZAČ MOPEDA U KOJEG JE UDARIO AUTOMOBIL U SAVSKOM BOKU. IMAO JE DVOJE DJECE I ŽENU

3743
0
Podijeli objavu

Danas, 13. listopada, u 10,35 sati, Policijska postaja Nova Gradiška zaprimila dojavu da je došlo do prometne nesreće u mjestu Savski Bok, udar osobnog automobila u moped, te da je vozač mopeda (’95. godište) ozlijeđen.

Na mjesto događaja pristupili su djelatnici Hitne medicinske pomoći koji su pružili pomoć unesrećenom, no oko 11 sati su obavijestili policiju da je vozač mopeda preminuo.

Umrli Antonio Strinavić Tony, rođen 1995. god., je imao dvoje djece i ženu.

  • DETALJI NESREĆE.

U zajedničkoj suradnji Općinskog državnog odvjetništva iz Slavonskog Broda i policijskih službenika Policijske postaje Nova Gradiška, obavljen je očevid, kojim je utvrđeno, da je do prometne nesreće došlo, jer je 25-godišnjak upravljajući osobnim automobilom zbog neprilagođene brzine u zavoju udesno prešao na suprotnu prometnu traku, udarivši u moped, kojim je upravljao 25-godišnjak krećući se iz suprotnog smjera.

U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja od zadobivenih ozljeda, preminuo je 25-godišnji mopedista. Tijekom očevida od 11 do 14.20 sati, promet je na spomenutoj dionici ceste bio zatvoren i preusmjeren alternativnim smjerovima.

Policijski službenici protiv 25-godišnjeg vozača osobnog automobila podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.