Naslovnica GRAD ODRŽANA PRVA RADNA SJEDNICA AKTUALNOG SAZIVA GRADSKOG VIJEĆA /VIDEO/

ODRŽANA PRVA RADNA SJEDNICA AKTUALNOG SAZIVA GRADSKOG VIJEĆA /VIDEO/

949
0
Podijeli objavu

Jučer je pod predsjedanjem Dinke Matijević održana prva radna sjednica Gradskog vijeća aktualnog saziva.

Na Aktualnom satu pitanja upućena gradonačelniku Vinku Grgiću uglavnom su bila vezana za komunalne domene grada, prirez, izgradnju gradskih bazena, cijenu gradskog parkinga, projekt “Zlatni grad”…

No, postavljeno je i pitanje vezano uz aktualnu tematiku djelovanja Ureda europskog javnog tužitelja vezano uz novac iz europskih fondova u kojoj OLAF želi ukidanje zastupničkog imuniteta Vinku Grgiću.

Na istoj sjednici su imenovani članovi Odbora za statut i poslovnik, Odbora za javna priznanja i nagrade i Odbora za mjesnu samoupravu.

Komunalna problematika bila je tema izvješća o izvršenju programa rada u građenju i održavanju komunalne infrastrukture u 2020. godini, te stanju u prostoru grada za razdoblje od 1. siječnja 2017. do 21. prosinca 2020. godine.

Raspravljana su izvješćima o radu i poslovanju u 2020. godini gradskih ustanova i zajednica: Pučkog otvorenog učilišta MAR, Gradske knjižice, Gradskog muzeja, Turističke zajednice, Vatrogasne zajednice, Saveza sportova i Zajednice tehničke kulture.

  • VIŠE U VIDEO SNIMCI AKTUALNOG SATA: