Naslovnica EU UGNG – ODRŽALI TRADICIONALNI BLAGDANSKI DOMJENAK

UGNG – ODRŽALI TRADICIONALNI BLAGDANSKI DOMJENAK

524
0
Podijeli objavu

Već drugu godinu za redom blagdansko druženje članova Udruge gluhih i nagluhih, Športske udruge gluhih i Saveza športova gluhih i nagluhih Nova Gradiška održano je uz epidemiološke mjere zbog pandemije Covid-19.

Najvažnije od svega je zajedništvo koje njeguju spomenute udruge tijekom cijele godine, a posebno u vrijeme blagdana.

U prostoru Pansiona „AS“ u Rešetarima 18. prosinca okupljenima se na početku tradicionalnoga blagdaskog domjenka obratio Josip Bošnjak, tajnik Udruge gluhih i nagluhih Nova Gradiška i ukratko izvjestio o aktivnostima provedenima tijekom godine, kao i projektima koji su u tijeku te onima s kojima planiraju aplicirati na Fondove EU.

  • Potvrdu o uspješnosti provedbe EU projekata dobili smo i iz Bruxellesa i vrlo smo ponosni što je naša Udruga među 5 u Hrvatskoj koje su ocijenili najaktivnijima – rekao je, među ostalim, Josip Bošnjak.

Okupljenima su se obratili i Alen Kohajda, predsjednik Udruge gluhih i nagluhih Nova Gradiška, potom i Antonio Škvorić, predsjednik Športske udruge gluhih NG te Kristijan Baksa, predsjednik Saveza športova gluhih i nagluhih Nova Gradiška.

Zahvalili su članovima na uspješno provedenima programima i projektima, kao i velikim športskim uspjesima.

Kao i uvijek u blagdansko vrijeme uručeni su prigodni pokloni uspješnim sportašicama i sportašima. Poklonima su razveselili i djecu, a prigodne poklon pakete uručit će i odraslim članovima Udruge.

I ovim druženjem potvrdili su brigu o svojim članovima, ali i činjenicu da su najveći poklon jedni drugima.

Čuvajte sebe i druge….

UGNG