Naslovnica NAJAVE DJEČJA PREDSTAVA “BASNE ZA NAS DANAS” u ČETVRTAK NA DASKAMA DOMA KULTURE

DJEČJA PREDSTAVA “BASNE ZA NAS DANAS” u ČETVRTAK NA DASKAMA DOMA KULTURE

608
0
Podijeli objavu

Iz Pučkog otvorenog učilišta s velikim veseljem najavljuju sjajnu dječju predstavu naziva “Basne za nas danas” Kazališta Prijatelj.

Predstava na scenu donosi pet priča inspiriranih Ezopovim i La Fontaineovim basnama. Likovi na sceni ukorijenjeni su u današnji svijet i našu svakodnevicu pa tako dječjoj publici likovi životinja postaju prepoznatljive osobe iz svakodnevnog života.

Riječju, pjesmom, plesom i transformacijama, Hrvoje Zalar i Anja Đurinović na scenu donose niz duhovitih likova koji ujedno zabavljaju publiku, ali imaju i odgojnu funkciju na iznimno nenametljiv način. Glazbu za predstavu potpisuje Šimun Matišić, tekst songova Hrvoje Zalar, za scenski pokret zaslužna je Maja Đurinović, kostime Silvija Kragić, a plakat je oblikovao Martin Zalar.

Autor Hrvoje Zalar, dobitnik nagrade Hrvatskog glumišta, i njegovo Kazalište Prijatelj očarat će vas zaigranošću i povesti u svijet gdje mašta nema granica.

Četvrtak, 17. 3. u 10:00 sati
Ulaz besplatan!

Predstava je dio projekta Vatromet kulture, a gostovanje se ostvaruje uz potporu Ministarstva kulture RH i Grada Nova Gradiška.

NAPOMENA: NAJLJEPŠE MOLIMO SVE POSJETITELJE DA SE ZBOG SVOJE I OPĆE SIGURNOSTI PRIDRŽAVAJU PROPISANIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA.

*Izvedba je samo za unaprijed najavljene skupine djece.