Naslovnica GRAD GkNg – ODRŽANA PROMOCIJA NOVE KNJIGE POPULARNE MARIJANE PERANIĆ NAZIVA “RASKRIŽJE” /VIDEO/

GkNg – ODRŽANA PROMOCIJA NOVE KNJIGE POPULARNE MARIJANE PERANIĆ NAZIVA “RASKRIŽJE” /VIDEO/

140
0
Podijeli objavu

Spisateljica, komičarka, imitatorica, voditeljica i jedna od najsvestranijih Hrvatica Marijana Perinić još jednom je iskazala svoj spisateljski talent i napisala svoju četvrtu knjigu, naziva “Raskrižje” – dinamičan roman u kojem obrađuje ozbiljne teme današnjeg vremena kroz svoj prepoznatljiv stil koji odiše britkošću, optimizmom i smislom za humor.

Nakon zagrebačke promocije, autorica je krenula na turneju po Hrvatskoj predstavljajući knjigu u više gradova od kojih je jedan bila i Nova Gradiška gdje su je dočekali fanovi, a autoricu i sve prisutne je uvodnim riječima pozdravila Ernestina Straga – Šašić, ravnateljica Gradske knjižnice Nova Gradiška.

U četvrtak 19. svibnja u 19:00 sati u Gradskoj knjižnici Nova Gradiška autorica je predstavila spomenutu četvrtu knjigu, a razgovarat će i o ostalim knjigama svoga opusa i svestranom djelovanju. Na spomenutim promocijama bit će riječi i o stand up komediji, imitaciji PreCjednice, čitat će komične ulomke iz svojih knjiga te odgovarati na pitanja publike. Marijana Perinić garantira dinamično i zanimljivo knjiško druženje, ispunjeno velikom dozom humora te vas svih srdačno očekujemo.

  • IZJAVA MARIJANE PERANIĆ UOČI PREDSTAVLJANJA KNJIGE:

Kratak sadržaj romana:
Glavna je junakinja Kristina, tridesetdevetogodišnja Zagrepčanka, uspješna prevoditeljica koja je često na putu radi poslovnih angažmana. Kad se na početku jednoga takvog putovanja, prilikom vožnje u taksiju, nađe u nedoumici kojim putom skrenuti zbog prometne gužve da bi stigla pravovremeno na let za Pariz, ona mora donijeti naoko nebitnu odluku – skrenuti lijevo ili desno? Lijevo ili desno – pitanje je na koje protagonistica treba promptno odgovoriti, a koje joj, kako se čini, definira daljnju sudbinu. Što je odlučila, kako se njene odluke odražavaju na život i upravljaju li te odluke životom ili smo samo prepušteni sudbini koja ipak vuče sve konce? Odgovore na ova pitanja kao i na svoja vlastita pitanja koja će se neminovno pojaviti potražite u ovom zanimljivom, dinamičnom i intrigantnom romanu.

„Buridanov magarac možda umre od gladi, ali dilema lijevo ili desno u romanu Marijane Perinić zadovoljit će sve književne apetite i dotaknuti sve emocije. Prokleta mogućnost izbora uvijek postoji. Ljudi, kažu, sami biraju svoj put, a na tom putu nemojte zaobići Raskrižje.“
– Tarik Filipović, glumac

„Čitatelj na trenutke stječe dojam kao da gleda romantični film u kojem gotovo svi likovi, bez obzira odakle dolaze i čime se bave, opsjednuto traže ljubav koju pronalaze ili gube, ovisno o tome skrene li glavna protagonistica u taksiju lijevo ili desno. Vaša intuicija ovaj će roman prepoznati kao dobru zabavu koja se na trenutke pretvara u košmar koji vam je odnekud poznat.“
– Milana Vlaović, književnica

Knjiga je dostupna na web shopu: https://nakladafragment.com/knjige/knjige/raskrizje-marijana-perinic/

Sonja Šumić
Naklada Fragment
Mail: nakladafragment@gmail.com
Mob:+385989507160