Naslovnica EU UGNG – POZIV NA TEČAJ DIGITALNIH KOMPETENCIJA

UGNG – POZIV NA TEČAJ DIGITALNIH KOMPETENCIJA

1967
0
Podijeli objavu

Želite naučiti što je to web dizajn i kako upravljati društvenim mrežama? Ili ste oduvijek htjeli naučiti kako izraditi web stranicu? Poboljšati svoje digitalne kompetencije?
Onda imamo pravu edukaciju za Vas ‼️💻

U sklopu projekta „Pružanje podrške marginaliziranim skupinama za uključivanje na tržište rada“, UP.02.1.1.06.0002 u INTEGRA centru održavat će se besplatna edukacija “Tečaj digitalnih kompetencija” od 02.09. – 11.09.2019.

Na edukaciju se mogu prijaviti sve mlade nezaposlene osobe do 29 g. koje su nezaposlene duže od 6.mj. i oni stariji od 29 g. koji imaju status nezaposlene osobe duže od 12 mj., te nezaposlene osobe s oštećenjem sluha.

Prijaviti se možete na broj: 091/581 33 19 ili e-mail: [email protected] ili osobnim dolaskom u INTEGRA centar na adresi Urije 26 Nova Gradiška.
Broj prijava je ograničen, stoga molimo da se što prije prijavite! 
Veselimo se Vašem dolasku!

Podsjetimo; u sklopu otvorenog poziva Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina, kojeg je provelo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Udruzi gluhih i nagluhih Nova Gradiška odobren je projekt  „Pružanje podrške marginaliziranim skupinama za uključivanje na tržište rada“. Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa: Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.  u 100% iznosu od 795.670,00 kn. Projekt je s provedbom započeo 1. rujna 2018.  godine i trajat će 18 mjeseci.

Udruga gluhih i nagluhih Nova Gradiška u partnerstvu s Gradom Nova Gradiška, Udrugom slijepih Nova Gradiška, Udrugom gluhih i nagluhih Brodsko-posavske županije i Udrugom za promicanje aktivnog sudjelovanja “Studio B” će kroz ovaj projekt na našem području  ponuditi posebno dizajnirane programe koji će utjecati na smanjenje nezaposlenosti marginaliziranih skupina društva. �