Naslovnica EU IPC SL. BROD – U Novoj Gradiški obilježili Dan žrtava kaznenih djela...

IPC SL. BROD – U Novoj Gradiški obilježili Dan žrtava kaznenih djela /VIDEO/

1265
0
Podijeli objavu

Informativno pravni centar (lPC) provodi trogodišnji program ,,Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih diela” kojemu je cilj osiguravanje pružanja pomoći i podrške žrtvama i svjedocima kaznenih djela u županijama u kojima nisu osnovani odjeli za podršku žrtvama i svjedocima.

Nositelj programa kojega financijski podržava Ministarstvo pravosuđa Republike Hrvatske je ženska sobaCentar za seksualna prava, a lnformativno pravni centar (lPC) je odgovoran za provedbu istoga programa na području Brodsko-posavske županije.

Povodom obilježavanja Europskog Dana za žrtve kaznenih djela Informativno pravni centar u suradnji s Policijskom uprava Brodsko-posavske županije i Savjetovalištem za žrtve obiteljskog nasilja iz Nove Gradiške organizirali su danas javnu akciju u Ulici Slavonskih graničara 15 s ciljem da informiraju građane Nove Gradiške o sustavu podrške žrtvama i svjedocima te koja prava imaju.

Akciju su podržali i zamjenici gradonačelnika Ivana Trupina i Borislav Vidošić, te pročelnica za društvene djelatnosti Mihaela Đeraj.

  • Detaljnije o akciji doznajte u VIDEO IZJAVI predstavnice Informativno pravnog centra iz Slavonskog Broda: