Naslovnica CRNA KRONIKA VIŠE SLUČAJEVA KRAĐE NA PODRUČJU NOVE GRADIŠKE I OKOLICE

VIŠE SLUČAJEVA KRAĐE NA PODRUČJU NOVE GRADIŠKE I OKOLICE

852
0
Podijeli objavu

Kako doznajemo iz Policijske uprave Brodsko-posavske županije dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, jučer (5. svibnja) potvrdili su sumnju da su 16-godišnjak i 17-godišnjak u vremenu od 28. do 30. travnja, iz skladišta tvrtke s područja Nove Gradiške otuđili građevinsku mješalicu i nekoliko dijelova elektromotora.

U drugom slučaju policajci su utvrdili da je 17-godišnjak u ranim jutarnjim satima 24. travnja, ušao u otvorenu obiteljsku kuću 63-godišnjaka s područja Nove Gradiške, te mu otuđio novčanik s nekoliko tisuća kuna i osobnim dokumentima.

Policijski službenici protiv počinitelja podnose posebna izvješća kao dopune kaznenim prijavama zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe i kaznenog djela krađe Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu.

Također, u utorak (5. svibnja), u Policijskoj postaji Okučani, zaprimljena je dojava o krađi novčanika iz obiteljske kuće.

Policijski službenici su utvrdili da je u poslijepodnevnim satima, na području Općine Dragalić, iz otvorene obiteljske kuće, ukraden novčanik s nekoliko stotina kuna, osobnim dokumentima i bankovnom karticom, vlasništvo 77-godišnjakinje.

Nakon toga je s računa vlasnice na bankomatu podignut iznos od nekoliko tisuća kuna.

Policijski službenici nastavljaju daljnji rad u cilju pronalaska počinitelja kaznenog djela krađe i kaznenog djela računalne prijevare.