Naslovnica UDRUGE NOVOGRADIŠKE NJUŠKE ŽULE ŽELJNO ČEKA DOBROG VLASNIKA I SIGURAN DOM /PHOTO/

ŽULE ŽELJNO ČEKA DOBROG VLASNIKA I SIGURAN DOM /PHOTO/

1696
0
Podijeli objavu

U suradnji s vrijednim članovima Udruge “Novogradiške njuške” ovog puta predstavljamo Žuleta, nadamo se, sutra nečijeg novog kućnog ljubimca. 🙂

Žule je umiljati veći štenac kojeg budući vlasnik može izdresirati i pružiti mu ljubav, a idealan je i za manje prostore jer je niskog rasta.

Mladi Žule je mješanac bijele boje i niskog rasta. Težak manje od 10 kg, a star oko 7 mjeseci.

“Zajedno sa svojim bratom dospio je na kraj sela, ali pošto su se tamo zadržali, očito su nekoga čekali. Mjesecima su dolazili na pilanu na kraju sela, gdje ih je vlasnica dvorišta hranila. Pošto sami imaju 5 pasa, nisu ih mogli zadržati, ali ih nisu ni tjerali.
Imali su za pojesti i popiti, ali su spavali kod obližnje zapuštene vikendice u grmlju. Šetali su se po selu i čekali neki novu priliku. Žuleta i njegovog brata smo uspjeli uhvatiti nakon par dana druženja sa njima i hranjenja.
Trenutno su na smještaju i nitko se ne žali na njih. Oni su toliko opušteni i sretni, potpuno nezahtjevni psi, a puno ljubavi pružaju. Žule i njegov brat dobiti će cjepivo protiv zaraznih bolesti, očišćeni su od parazita i imaju zaštitu od krpelja i buha. Traži im se dom sa ograđenim dvorištem i pristupom kući. Niskog rasta je i idealan je za stan ili kuću”
. – riječi su Saše Stojića, predsjednika Udruge “Novogradiške njuške”.

Kontak udruge: 099 432 6601