Naslovnica EU “ŽENA ZAŽELI, ŽENA RADI” – ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA /VIDEO/

“ŽENA ZAŽELI, ŽENA RADI” – ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA /VIDEO/

1612
0
Podijeli objavu

Jučer je u prostoru konferencijske dvorane gradske uprave održana završna press konferencija projekta “Žena zaželi, žena radi”. Na projektu je u protekle dvije godine apliciralo 50 žena koje su svakodnevno pružale pomoć i skrb potrebitim starijim osobama. Čak 250 starijih korisnika imalo je koristi od ovog projekta.

O projektu su govorile voditeljica istoga Gordana Šimić, zamjenica gradonačelnika Ivana Trupina, te dvije žene koje su bile sudionice projekta.

Uz navedene, prisutna ispred HZZ-a bila je Lucija Kovre i predstavnica Centra za socijalnu skrb Nova Gradiška, partneri projekta.

Ivana Trupina je posebno je istaknula potrebu nastavka projekta i govorila o obavljenim pripremama i ponovnom kandidiranju projekta za naredno razdoblje s većim brojem zaposlenih žena i korisnika. Zahvalila je svima koji su u projektu sudjelovali i uspješno ga priveli kraju.

O samoj provedbi projekta i njegovim ciljevima detaljnije je govorila voditeljica projekta Gordana Šimić o čemu možete pogledati u slijedećoj video snimci sa konferencije.

  • DETALJNIJE U VIDEO ZAPISIMA GORDANE ŠIMIĆ, IVANE TRUPINE I SUDIONICA PROJEKTA:
Gordana Šimić, voditeljica projekta
Ivana Trupina, zamjenica gradonačelnika
Sudionice projekta